برای تهیه “پیاز ترشی” بهتر است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در 30 دقیقه می توانید درست کنید، سپس اجازه دهید ترشی جا بیفتد.

مواد لازم برای پیاز ترشی :

پیاز پوست کنده:2 کیلو گرم
نعناع:1 کیلو گرم
سیر:500 گرم
سرکه:به مقدار لازم

طرز تهیه پیاز ترشی :

نعناع را پاک کنید و بشویید و بعد خشک کنید. می توانید از 2 تا 3 قاشق غذاخوری نعناعی خشک هم استفاده کنید.

پوست سیر را هم بکنید و با نعناع تمیز شده چرخ کنید.

پیاز ها را هم پوست بگیرید و بعد از شستن اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.

بعد داخل یک شیشه یا ظرف خشک و تمیز پیاز ها را بریزید و لای پیازها مخلوطی از سیر و نعناع خرد شده را بریزید و روی آنها کمی نمک بریزید و این ردیف را تا پر شدن ظرف ادامه دهید.

سرکه را داخل ظرف بریزید طوری که روی پیاز ها را بگیرد. بعد در ظرف را ببندید و در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

نکات تکمیلی در مورد پیاز ترشی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *