“سالاد فاتوش” نوعی سالاد ترکی است که از ترکیبات بسیار ساده ای تشکیل می شود.

مواد لازم برای سالاد فاتوش

ترب : نصف پیمانه حلقه شده
خیار :یک عدد
گوجه فرنگی : 2 عدد
پیاز قرمز : یک عدد
نان پیتا : یک عدد
فلفل سبز : نصف یک عدد
کاهو : 3 پیمانه خرد شده
سبزیجات معطر : نصف پیمانه

مواد لازم برای سس سالاد فاتوش

روغن زیتون : 3 قاشق غذا خوری
آب لیمو :یک عدد لیمو
نمک و فلفل : به مقدار لازم
زیره سبز پودر شده و سماق : یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه سالاد فاتوش

ابتدا مواد سس را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

خیار را شسته پوست آن را بگیرید و خرد کنید و بعد گوجه فرنگی را شسته و نگینی خرد کنید و یا از گوجه گیلاسی استفاده نمایید پس از انجام آن پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد نمایید و همین طور ترب ها را پاک کرده بشویید و حلقه ای برش بزنید.

برگ های کاهو را جدا کرده بشویید و خرد کنید.

ظرف سالاد را آماده کرده و همه مواد خرد شده را داخل آن بریزید، سس را روی سالاد ریخته و خوب هم بزنید و در آخر نان ها را تست کرده و خرد نمایید و به سالاد اضافه کنید سبزیجات معطر را روی سالاد بریزید و هم بزنید. سالاد آماده سرو است.

نکات تکمیلی در مورد سالاد فاتوش

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
سالاد فاتوش را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *