این ساندویچ گرم را می توانید به عنوان هر وعده ای که دلخواه تان است میل کنید. کوروک موسیوو در مدت 40 دقیقه آماده می شود و برای سرو برای 2 نفر مناسب است.

مواد لازم ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو

کره :3 قاشق غذاخوری
آردگندم :¼پیمانه
شیر:2 پیمانه
پنیر گودا رنده شده:1پیمانه + 240گرم ورقه شده
نمک درشت :به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده :به مقدار لازم
جوز تازه آسیاب شده:به مقدار لازم
نان تست :4برش
ژامبون مرغ یا بوقلمون پخته شده :180 گرم، نازک ورقه شده

طرز تهیه ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو

قبل از انجام هر کاری فر را روشن کرده و روی حرارت 230 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم و آماده شود.

شیر را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا گرم شود.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا ذوب شود ، سپس آرد را افزوده و مرتب هم بزنید تا کف کند

حالا شیر را به تدریج داخل آرد بریزید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود، بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و اجازه دهید برای دو تا سه دقیقه پخته و کمی غلیظ شود.

در ادامه جوز هندی، نیمی از پنیر گودا، نمک و فلفل را بریزید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

روی چهار برش از نان ها مقداری از سس را بمالید و روی آن به ترتیب لایه ای از پنیر ، ژامبون و دوباره پنیر قرار داده و در نهایت با یک برش نان ، ساندویچ را کامل نمایید.

ساندویچ ها را در سینی فر بچینید و روی هر کدام مقداری سس ریخته و در نهایت باقی مانده پنیر گودا را بریزید و در فر قرار دهید.

بعد از اینکه پنیر آب شد ساندویچ ها را از فر خارج کرده و میل نمایید، در صورت تمایل ساندویچ ها را برای دو تا سه دقیقه گریل کنید تا برشته و طلایی شود.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *