“سالاد برنج” که ترکیبی جالب از برنج و سبزیجات است، تجربه جدیدی از یک غذای سرشار از سبزیجات به همراه گوشت سفید است که نه تنها نیازهای بدن شما را برطرف کرد، بلکه در عین صرف برنج، حداقل نشاسته را روانه بدن شما می کند.

مواد لازم برای سالاد برنج

چلو (برنج پخته) : 2 پیمانه
سینه مرغ پخته : یک عدد خرد شده
زیتون : 10 عدد، نصف کرده
فلفل دلمه متوسط : یک دوم ، نگینی شده
کنسرو ماهی تن : یک دوم ، روغن گرفته
تخم مرغ آب پز : یک عدد چهارقاچ
ترخون ساطوری : یک قاشق غذاخوری
کاهو : 5 ساقه
گوجه گیلاسی : 12-10عدد نصف شده
روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه سالاد برنج

این سالاد یکی از سالادهای خوشمزه ای است که برای درست کردن آن میتوانید از باقی مانده برنج پخته شده روز قبل استفاده نمایید ، ابتدا برنج را به یکی از روشهای چلو یا دمی بگذارید بپزد و یا از باقی مانده برنج روز قبل استفاده کنید.

سینه مرغ را پخته و خرد کنید و تخم مرغ را آبپز کرده و به چهار قسمت برش بزنید سپس فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و ترخون را ساطوری کنید و در آخر گوجه گیلاسی را از وسط برش زده و برگ های کاهو را جدا کرده و بشویید.

ظرف بزرگی آماده کنید، برنج پخته ، تن ماهی ، فلفل ، زیتون ، گوجه و مرغ پخته شده را داخل ظرف بریزید و هم بزنید ، سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا جا بیافتد و خنک شود و برگ های کاهو را در ظرف سالاد قرار داده مواد سالاد را روی آن بریزید.

مقداری آبلیمو و نمک ، فلفل ، و روغن زیتون را با هم ترکیب کرده روی سالاد بریزید و سرو کنید.

نکات

1. می توانید به سلیقه خود از میگو، ماهی کبابی یا هر سبزی دیگری که دوست دارید در این سالاد استفاده کنید.
2. معمولا این سالاد را در شرق آسیا از غذاهای بازمانده، مانند برنج باقیمانده از روز قبل و سبزیجات موجود در یخچال تهیه می کنند.
3. به جای آبلیمو می توانید از یک سس با ترکیب یک دوم پیمانه ماست، 3 قاشق غذاخوری آبلیمو، فلفل سیاه و نمک استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد برنج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد برنج را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *