“سس هلندی” یک چاشنی و سس مخصوص مرغ و میگو می باشد که به راحتی تهیه می شود.

مواد لازم برای سس هلندی

زرده تخم مرغ : 2 عدد
خردل :یک قاشق سوپخوری
آب : نصف پیمانه
کره : 4 قاشق سوپخوری
آبلیمو : یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه سس هلندی

زرده تخم مرغ را با خردل ، نمک و فلفل مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا یکدست شود. مواد را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید و نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید تا بجوش بیاید. بعد کره را به آن اضافه کنید. کمی که سس غلیظ شد به آن آبلیمو بزنید و از روی حرارت بردارید.

بعد از سرد شدن سس را در ظرف مورد نظر بریزید و هنگام سرو مرغ و میگو از آن استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد سس هلندی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *