سس خردل برای فلافل بسیار خوشمزه و دلچسپ می باشد که طرز تهیه آن را در ادامه می توانید مشاهده نمایید.

مواد لازم برای درست کردن سس خردل :

عصاره خردل :2 قاشق چایخوری
سرکه سفید :1 قاشق چایخوری
روغن زیتون :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :مقداری

طرز تهیه سس خردل :

برای تهیه این سس کافیست همه مواد اولیه را با هم مخلوط کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا سس خردل تهیه شود.

طرز تهیه سس انبه

مواد لازم :

پودر انبه :یک قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سفید :دو سوم لیوان
آب :نصف لیوان
نمک :مقداری
فلفل قرمز :یک چهارم قاشق چایخوری

روش درست کردن سس انبه :

داخل ظرفی پودر انبه را به همراه سرکه سفید ، نک و فلفل و نیز نصف لیوان آب بریزید و با قاشق خوب بهم بزنید تا پودر انبه حل شود.وقتی 3 تا 4 دقیقه سس انبه را هم زدید ،آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتبا هم بزنید تا جوش بیاید و کم‌کم غلیظ شود و مثل ماست شود که تقریبا 10 دقیقه ای طول می کشد.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. سس پس از سرد شدن غلیظ تر می شود.

سس انبه را در یک شیشه یا جا سسی تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکته ها :

سس انبه برای یک تا دو ماه در یخچال قابل نگهداریست و خراب نمی شود.

پودر انبه را قبل از حرارت خوب هم بزنید چون بعد از حرارت دیدن دیگر حل نمی شود.

نکات تکمیلی در مورد سس خردل

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *