“کیک سیب” علاوه بر بافت نرمی که دارد به دلیل استفاده از دارچین در آن عطر و طعم فوقالعاده پیدا می کند و می توانید به عنوان دسر در مهمانی ها استفاده کنید.
بدون شک یکی از خوشمزه ترین کیک های دنیا کیک سیب است که ترکیب آن با دارچین و گردو می تواند طعم آن را لذیذتر کند، این کیک دارای بافت نرمی است و می توانید به راحتی برای تعداد نفرات زیاد ، این کیک را تهیه کنید.
مواد لازم برای کیک سیب دارچینی
آرد 1 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
شیر یا آب 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره 75 گرم
بکینگ پودر ا قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
سیب 1 عدد بزرگ
کشمش 1 قاشق سوپخوری
گردو خرد شده 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع به مقدار لازم
دستور تهیه کیک سیب دارچینی
مرحله اول درست کردن کیک سیب
ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود این کار باعث میشود کره با مواد دیگر بهتر ترکیب شود، سپس فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا در طول آمادهسازی مواد کیک گرم شود.
مرحله دوم
سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید و با کشمش و گردو مخلوط کرده و کمی کره اضافه کنید ، سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی تفت بخورد.
مرحله سوم
کره نرم شده و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس دو عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها شیر یا آب را بریزید و دوباره هم بزنید.
مرحله چهارم
در ادامه آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید. بعد کمکم به مواد تان اضافه کنید و با هم زن دستی یا لیسک خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و خمیر کیک یکدست شود.
مرحله پنجم
قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ابتدا مخلوط سیب و گردو را بریزید و با قاشق خوب پهن کنید سپس مایه کیک را افزوده و برای 45 تا 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کیک سیب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
کیک سیب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک