“نخود پلو” رژیمی یک غذای مناسب برای افرادی که به رژیم خود اهمیت می دهند

مواد لازم برای نخود پلو رژیمی

برنج:30 الی 50 گرم
فلفل دلمه رنگی :یک عدد کوچک
هویج کوچک :یک عدد
نخود فرنگی :2 قاشق غذاخوری
قارچ:50 گرم یا 3 عدد
ادویه، نمک، زرد چوبه، کمی دارچین و شوید خشک :به میزان لازم

طرز تهیه نخود پلو رژیمی

برنج را از 2 ساعت قبل خیس کنید،
فلفل دلمه ای رنگی را به صورت خلال های باریک خرد کنید.
هویج را هم پوست بکنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.
سپس هویج را به همراه فلفل دلمه ای و مقدار کمی آب ، بپزید.
داخل قابلمه تفلون و یا چدنی برنج را با یک ونیم برابر آب و کمی شوید خشک و مقداری نمک و نوک قاشق چایخوری زردچوبه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید و به سطح برنج برسد.
در این زمان مخلوط پخته شده هویج و فلفل دلمه ای را به همراه 2 قاشق نخود فرنگی و قارچ های اسلایس شده را به آرامی به برنج اضافه کنید.
در قابلمه را بگذارید تا اجازه دهید برنج با حرارت کم حدود 10 الی 15 دقیقه دم بکشد.

نکات تکمیلی در مورد نخود پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
نخود پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *