“ساندویچ مرغ و تخم مرغ” یک غذای خوشمزه و مفید برای دوستداران ساندویچ است که در مدت زمان کمی می توانید حاضر کنید.

مواد لازم برای ساندویچ مرغ و تخم مرغ

سینه مرغ :80 الی 100 گرم
تخم مرغ :یک عدد
نان تست :2 عدد
مخلفات :به مقدار و نوع دلخواه
زنجفیل رنده شده :به مقدار لازم
جوز هندی :به مقدار لازم
پیاز خلالی :1/2 عدد
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
نمک :به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و تخم مرغ

ابتدا مرغ را با نمک ، جوز هندی ، زنجبیل رنده شده ، روغن زیتون و پیاز مخلوط کرده و برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

سپس آن را از یخچال خارج کرده و گریل کنید ، مرغ را روی یک تکه نان تست قرار داده و تخم مرغ را با کمی روغن به شکل نیمرو بپزید و روی مرغ قرار دهید.

مخلفات (گوجه ، کاهو ، خیار شور و…) را روی نیمرو بچینید و در آخر یک تکه نان تست قرار داده و میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ و تخم مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ و تخم مرغ را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *