در دستور اصلی ساندویچ بوقلمون از پنیر Muenster یا پنیر Monterey Jack استفاده شده است که در اینجا می توان با پنیر پارمزان جایگزین کرد. به جای گوشت بوقلمون دودی می توانید از ژامبون بوقلمون استفاده کنید.
مواد لازم برای ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
گوشت بوقلمون دودی :3 پیمانه
شیر :¼1 پیمانه
آب مرغ :¼1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده :¼1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده :¼ پیمانه
ژامبون گوشت :5 ورقه
نان تست :4 تکه
گوجه فرنگی :یک عدد
پیاز :یک عدد
آرد :2 قاشق غذاخوری
نمک :به مقدار لازم
فلفل :به مقدار لازم
سس خردل :به مقدار دلخواه
کره :به مقدار دلخواه
طرز تهیه ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
ابتدا پیاز خرد شده را داخل تابه ای بریزید و با کمی کره سرخ کنید..در ادامه 2 قاشق آرد بریزید و تفت دهید ، حالا آب مرغ و شیر را افزوده و شعله را زیاد کنید تا بجوشد، سپس شعله را کم کنید.
مواد را دائما هم بزنید و اجازه دهید آب آن کم شده و به غلظت برسد. سپس نمک و فلفل را افزوده و شعله را خاموش کنید.، یک پیمانه پنیر پارمزان رنده شده بریزید و همه مواد را خوب مخلوط نمایید.
در این فاصله نان ها را تست کرده و در سینی فر قرار دهید .با یک قاشق روی هرکدام از آن ها مقداری سس خردل بمالید، سپس مقداری از سس پنیر را بریزید و در نهایت یک حلقه گوجه قرار دهید.
گوشت بوقلمون را به شکل نوارهای باریک خرد کرده و با باقی مانده سس پنیری تفت دهید .سپس روی هر ساندویچ مقداری بوقلمون قرار داده و پنیر پارمزان بپاشید.
ساندویچ ها را برای چند دقیقه گریل کنید تا پنیر آب شود.در این فاصله ژامبون ها را به همراه کمی کره داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سرخ شود.
سپس ژامبون های سرخ شده را روی ساندویچ قرار داده و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ بوقلمون با سس پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ساندویچ بوقلمون با سس پنیر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک