طعم دلپذیر “سالاد پنیر پخته” با سبزی و نان برشته که همراه سالاد برگ کاهو سرو می شود از این مواد یک ترکیب بی نظیر می سازد.

مواد لازم برای سالاد پنیر پخته

نان فرانسوی :جهت سرو
مخلوطی از کاهو های متفاوت : 250 گرم
نان فرانسوی :12 برش
روغن زیتون بکر : جهت چرب نمودن ظرف
پنیر محلی :12 برش
سبزی های تازه مثل رزماری , آیوشن یا اورگانو ریز شده :مقداری

مواد لازم برای تهیه سس

روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز : 3 قاشق غذاخوری
شکر : نصف قاشق چای خوری
خردل : نصف قاشق چای خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه سالاد پنیر پخته

ابتدا همه مواد سس را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود و حالا برگ های کاهو را جدا کرده بشویید و خشک کنید، کاهو را خرد کرده سسی را که درست کرده اید روی آن بریزید.
نان ها را برش زده و در مقدار کمی روغن زیتون سرخشان کنید تا برشته شوند و فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده سینی فر را بیرون آورده و نان های برشته را روی آن قرار دهید برش هایی از پنیر را روی نان بگذارید و مقداری از سبزیجات را به همراه کمی روغن زیتون روی پنیر بریزید، سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند ، بعد از اینکه نان ها را از فر بیرون آوردید روی کاهو قرار داده سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد پنیر پخته

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالاد پنیر پخته را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *