طرز تهیه “سس بارنز” را می توانید در ادامه مشاهده کنید.

مواد لازم برای سس بارنز

تخم مرغ : 3 عدد
کره : 50 گرم
سرکه : یک چهارم پیمانه
پیاز رنده شده ریز :1 قاشق
ترخون خشک : مقداری
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه سس بارنز

ترخون را با سرکه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سرکه مزه ترخون رو به خودش بگیرد.

سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کنید و زرده را خوب هم بزنید .بعد مخلوط سرکه و ترخون را با پیاز مخلوط کنید و روی بخار کتری حدود 2 دقیقه قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد گرم شوند ولی نجوشند.

وقتی سس غلیظ شد کره نرم شده در محیط اتاق را داخل آنها اضافه کنید و هم بزنید .سس آماده شده را به صورت گرم مصرف کنید.

نکات تکمیلی در مورد سس بارنز

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *