“سالاد پانتسکا” (Pantesca Salad)، یک سالاد سرد سیسیلی است. مواد اصلی آن سیبزمینی آبپز با گوجهفرنگی، پیاز، آویشن و زیتون سیاه است.
مواد لازم سالاد پانتسکا (Pantesca Salad)
سیب زمینی 600 گرم
گوجه فرنگی 300 گرم
زیتون سیاه 100 گرم
کیپر 20 گرم
سرکه ½ پیمانه
پیاز 1 عدد قرمز
ریحان چند برگ
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
آویشن به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه سالاد پانتسکا (Pantesca Salad)
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و بگذارید تا آبپز شوند.
در این فاصله پیازها را خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.
پیاز ها را برای نیم ساعت تا یک ساعت بگذارید داخل سرکه بماند تا مزه دار شود.
سیب زمینی های پخته شده را به شکل دلخواه برش بزنید.
یک ظرف بزرگ بردارید و سب زمینی خرد شده و گوجه گیلاسی را داخل آن بریزید.
پیاز ها را از سرکه خارج کرده و به سیب زمینی اضافه کنید.
زیتون سیاه و ریحان و آویشن را داخل ظرف بریزید و همه مواد را مخلوط کنید.
در آخر سرکه ، کیپر ، روغن زیتون ، و کمی نمک و فلفل افزوده و سالاد را هم بزنید و سرو نمایید.
سالاد را میتوانید با برگ های ریحان و زیتون تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد پانتسکا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سالاد پانتسکا را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک