خوراک نخود یکی از انواع خوراک‌های گیاهی بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب نخود با پیاز، سیر، گردو و سبزی تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو، خوراک‌ها غذا‌های متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مانند حبوبات، گوشت، مرغ و سبزیجات و روش‌های طبخ گوناگون تهیه می‌شوند و در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه خود را دارند. خوراک لوبیا یکی از خوراک‌های سنتی و محبوب ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و به ویژه همزمان با فرارسیدن فصل سرما تهیه این غذا و خوردن آن بسیار دلچسب است.

خوراک نخود یک خوراک بسیار خوشمزه و مقوی است که نخود ماده اصلی تشکیل دهنده آن است. این خوراک به دلیل داشتن نخود بسیار مقوی است و برای کودکان و سالمندان و افرادی که منع مصرف گوشت دارند، سرشار از پروتئین و بسیار مفید است. اگر دوست دارید این خوراک نخود خوشمزه را با روشی آسان در منزل برای اعضای خانواده بپزید، در ادامه این مطلب با آموزش خوراک نخود همراه ما باشید.

مواد لازم

نخود آبگوشتی: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
گردو آسیاب شده: یک دوم پیمانه
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
ترکیب شوید و جعفری خرد شده: نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
آبلیمو: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این خوراک خوشمزه ابتدا نخود را همراه با آب ولرم به مدت ۱۲ ساعت خیس بدهید و بعد آبکش کنید. نخود آبکش شده را همراه با ۱ لیوان و آب و ۱ عدد پیاز خرد شده روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کم کم بپزد و نرم شود. در آخر پخت کمی نمک به نخود اضافه کنید. اجازه بدهید آب نخود کشیده شود و به اندازه نصف لیوان آب داشته باشد. سیر‌ها را رنده کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و بلافاصله آرد گندم، زردچوبه، فلفل و نمک روی آن بپاشید و بعد گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و این ترکیب را به مدت ۱ دقیقه روی حرارت تفت بدهید.

حالا ترکیب گردو و سیر را به نخود پخته اضافه کنید و ده دقیقه زمان بدهید تا بجوشد، سپس شوید و جعفری خرد شده را اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و نیم ساعت زمان بدهید تا سبزی بپزد و خوراک جا بیفتد. در آخر آبلیمو تازه را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. در این مرحله خوراک نخود خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *