“نرگسی اسفناج” یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.

برای تجربه لذت یک صبحانه خوشمزه و مقوی و البته متنوع، نرگسی اسفناج پیشنهاد امروز ما است. یک رسپی ساده و در عین حال پرطرفدار که میتواند وعده غذایی سالم کم هزینه شما را تشکیل دهد. نرگسی ها انواع مختلف دارند و شما به عنوان آشپزی، دستتان در انتخاب مواد اولیه تقریبا باز است.

مواد لازم نرگسی اسفناج

اسفناج تازه نیم کیلو
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
سیر 4 حبه

طرز تهیه نرگسی اسفناج

ابتدا اسفناج‌ها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس آن‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و به مدت یک ربع اجازه دهید اسفناج‌ها با آبی که از خود پس می‌دهند، بپزند.
در همین فاصله، تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
پیاز‌ها را خلالی کرده و به روغن در حال داغ شدن اضافه کنید؛ آن‌ها را تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
سیرها را به پیازهای در حال تفت اضافه کنید و مرتب تفت دهید تا سیر و پیاز سرخ شوند.
اسفناج‌های پخته شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مقداری نمک و فلفل را روی اسفناج‌ها بریزید و در آخر تخم مرغ‌ها را روی آنها بشکنید. طبق سلیقه خودتان، میتوانید
نرگسی آماده شده را در ظرف مورد نظر خود بچینید و آماده سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد نرگسی اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
نرگسی اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *