فراشپز- دونات‌ها از انواع پیراشکی هستند که با تنوع و طعم دلپذیر خود طرفداران بسیاری دارند. به ویژه میان بچه مدرسه‌ای‌ها که باعث می‌شود تا آنها انرژی بیشتری گرفته و لحظات شیرینی را کنار همکلاسی‌های خود تجربه کنند.

فاطمه باقری، مدرس آشپزی طرز تهیه دونات سیب را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

دونات سیب

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۱۵دقیقه

مدت زمان پخت: ۱۰دقیقه

مواد لازم:

سیب: ۲ تا ۳ عدد متوسط

آرد: ۲۵۰ گرم

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

نمک: یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ: یک عدد

باترمیلک: ۵۰ میلی‌لیتر

شیر: ۸۰ میلی‌لیتر

شکر: ۵۰گرم

دارچین: یک قاشق چایخوری

جوز هندی: یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. ابتدا سیب‌ها را حلقه حلقه کنید.

۲. در کاسه‌ای آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را بریزید و با قاشق هم بزنید. سپس یک عدد تخم‌مرغ زده شده را به ترکیب اضافه کنید.

۳. باترمیلک را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا خمیر بگیرد. سپس شیر را کم‌کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم شود.

۴. در ماهیتابه گودی به اندازه کافی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. حلقه‌های سیب را تک‌تک داخل خمیر فرو کنید و بلافاصله در روغن بیندازید تا سرخ شود.

نکته: سیب‌هایی را که در این دونات استفاده می‌کنید، باتوجه به سلیقه‌تان می‌توانید پوست بگیرید یا با پوست در دونات استفاده کنید.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *