فراشپز- پاستا پنه با سس آلفردو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

پاستا از جمله مشهور ترین غذاهای دنیای آشپزی می باشد که با سس آلفردو و مرغ نیز می توان آن را تهیه و سرو کرد.

پاستا پنه با سس آلفردو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. پاستا پنه نوعی پاستا است که به شکلی خمیده و بسته‌بندی شده است. این نوع پاستا را می‌توانید از فروشگاه‌های خوراکی یا سوپرمارکت‌ها تهیه کنید. سس آلفردو نیز یک سس خامه‌ای و خامه پر که با استفاده از کره، خامه، پنیر پارمزان و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود.

مواد لازم پاستا آلفردو

پاستا ۳۰۰ گرم
سینه مرغ(فیله) ۱ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون ۱ یا ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱ پیمانه

مواد لازم سس پاستا آلفردو

خامه ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
پنیر پارمزان ۱ پیمانه
جعفری تازه ۱/۶ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

مرحله اول : برای تهیه پاستا آلفردو ابتدا سینه مرغ را شسته و فیله کنید و با کمک یک چاقو فیله مرغ را به صورت نواری نازک برش دهید.شما می توانید فیله را برش ندهید و درسته مزه دار کنید. نکته حائز اهمیت این است که شما می توانید مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید و با پاستا ترکیب کنید.

مرحله دوم : تکه های مرغ را در ظرف گودی بریزید و به همراه روغن زیتون ، فلفل سیاه و نمک مزه دار کنید.

مرحله سوم : مرغ ها را ماساژ دهید تا کاملا ادویه و روغن زیتون به خورد تکه های مرغ برود. مرغ مزه دار شده را سلفون بکشید و حدود ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند و کمی نرم شود.سعی کنید برش های مرغ بسیار درشت نباشد.

مرحله چهارم : قارچ ها را با کمک یک دستمال خیس تمیز کنید سپس با کمک چاقو پوست رویی آن را بگیرید و به صورت ورقه ای متوسط خرد کنید.

مرحله پنجم : قارچ ها را با شعله زیاد با مقداری روغن تفت دهید. علت شعله زیاد این است که قارچ آب نیندازد.

مرحله ششم : مرغ ها را از یخچال خارج کنید و در تابه ای مناسب با حجم مواد با روغن خود مرغ آن ها را سرخ کنید.

مرحله هفتم : ۱/۴ پیمانه کره را در تابه ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم آن را ذوب کنید سپس ۲ حبه سیر را ریز ریز رنده کنید و در کره آب شده تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

مرحله هشتم : ۱ پیمانه خامه را نیز به سیر رنده شده تان اضافه کنید و تفت دهید تا کمی باز شود. شما می توانید برای راحتی کار شیر و خامه را از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد سپس در ظرف مناسبی این دو را با کمک همزن ترکیب کنید سپس به سیر و کره اضافه کنید.

مرحله نهم : شیر را که از قبل از یخچال خارج کرده اید را به خامه اضافه کنید و با کمک همزن مرتب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و خامه گلوله گلوله نشود. بهتر است با کمک همزن دستی این کار را انجام دهید. اگر میزان شیر کم بود می توانید اندکی به آن اضافه کنید.

مرحله دهم : پنیر پارمزان را نیز به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.نکته قابل توجه در این مرحله میزان پنیر است ، پنیر را آرام آرام به سس اضافه کنید و سعی کنید سس را بیش از حد غلیظ نکنید.

مرحله یازدهم : مقدار اندکی نمک و فلفل سیاه به این سس اضافه کنید و هم بزنید. اگر دوست ندارید که سیر خام به سس اضافه کنید در این مرحله می توانید از پودر سیر استفاده کنید. برخی افراد از فلفل قرمز و آویشن نیز در این مرحله استفاده می کنند.

مرحله دوازدهم : جعفری را به صورت ریز ریز خرد کنید و به سس اضافه کنید. این مرحله کاملا به دلخواه شما است اگر طعم جعفری را دوست ندارید میتوانید اضافه نکنید.

مرحله سیزدهم : قابلمه ای را پر از آب کنید و بگذارید تا بجوشد.

مرحله چهاردهم : مقداری روغن به همراه نمک به آب جوش اضافه کنید.

مرحله پانزدهم : پاستا ها را به آب جوش اضافه کنید و هم بزنید سپس بگذارید تا به میزان دلخواه تان نرم شود. میزان پخت پاستا نیز به دلخواه است ما می توانید هم خام‌تر و هم پخته‌تر از حد نرمال پاستا ها را بپزید.

مرحله شانزدهم : مرغ های سرخ شده را به سس آلفردو اضافه کنید. اگر نمی خواهید که مرغ ها را با پاستا ترکیب کنید و روی پاستا بچینید باید این مرحله را حذف کنید.

مرحله هفدهم : قارچ های سرخ شده را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هجدهم : پاستا های پخته شده را آبکش کنید.

مرحله نوزدهم : پاستا های آبکش شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا ها برود. می توانید نصف لیوان از آب پاستا در حال جوش کنار بگذارید و در این مرحله به سس اضافه کنید تا سس کمی آبکی تر شود.

مرحله بیستم : وقتی به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کنید و سرو کنید. نکته مهم هنگام سرو پاستا پس از افزودن پاستا به سس بلافاصله باید آن را سرو کنید در غیر این صورت سس آلفردو می ماسد و ظاهر و طعم جذابی نخواهد داشت.

مرحله بیست و یکم : شما می توانید این غذای لذیذ را به کمک جعفری و گوجه گیلاسی تزیین کنید.

نکات مهم در تهیه پاستا با سس آلفردو

شما می توانید از آویشن در تهیه سس آلفردو نیز استفاده کنید که طعم بی نظیری به سس می دهد.

اگر طعم سیر تازه را دوست ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید.

در مصرف کره دقت کنید زیرا استفاده زیاد از کره مزه پاستا را تغییر می دهد.

شما می توانید فیله بدون خرد کردن مزه دار کنید و سرخ کنید سپس به صورت نواری برش دهید و روی پاستا بگذارید.

استفاده از آب پاستا پخته شده باعث رقیق‌تر شدن سس و خوشمزه تر شدن آن می شود.

می توانید اندکی آب لیمو به قارچ در حال تفت دادن اضافه کنید.

افزودن جعفری به پاستا دلخواه است شما می توانید اضافه نکنید.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

1 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *