فراشپز- طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و رستورانی خوشمزه و لذیذ بدون استفاده از گوشت قرمز و گوشت مرغ را در ادامه میخوانید.
اگر دوست دارید یک غذای مجلسی بدون گوشت و مرغ آماده کنید، دستور تهیه این بخش پیشنهاد فوق العاده ای برای شماست. این غذا برای ناهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.
مواد لازم لوبیا پلو بدون گوشت و مرغ
برنج ۴ پیمانه
گوجه پوره شده ۵ الی ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
لوبیا سبز ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
زعفران حل شده ۱/۲ لیوان
دستور پخت لوبیا پلو بدون گوشت و مرغ
ابتدا پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت داده و سرخش می کنیم.
لوبیا سبز های خرد شده ره به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تف میدهیم تا خامی لوبیاها گرفته شود.
حالا نوبت افزودن ادویه ها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، ۸ الا ۱۰ دقیقه با مواد تفت میدهیم.
بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.
درب ظرف را گذاشته و حدود ۲ ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگ تر شود.
برنج را هم خوب شسته و ۲ ساعت با آب نمک خیس می کنیم؛ در مرحله پخت ۵ دقیقه داخل آب جوش برنج را میپزیم و سپس آبکشش می کنیم.
حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه می کنیم.
در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک ساعت بپزد.
بعد از ۱ ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.
منبع: نمناک