فراشپز- اگر با سالادهایی که هیدرات کربن خیلی کمی دارند به عنوان شام سیر نمی‌شوید، به آن سیب‌زمینی و تخم‌مرغ هم اضافه کنید.

البته عدس هم خودش خاصیت سیرکنندگی دارد. از طرفی دیگر منیزیم آن گرفتگی‌های راه‌های تنفسی را کم کرده و به التهابات برونش‌ها در موقع حساسیت کمک می‌کند. البته آنهایی که رژیم لاغری سفت‌و سختی دارند، باید مقدار سیب‌زمینی غذا را کم کرده و از سس بدون کلسترول یا ماست استفاده کنند.

مواد لازم برای ۴ نفر

۱۵۰ گرم عدس پخته
۲ عدد سیب‌زمینی پخته
۱ عدد هویج پخته
۲ عدد تخم‌مرغ پخته
۲ ق س جعفری خرد کرده
۱ ق م گلپر
۳ ق س آب نارنج
۳ ق س سس مایونز بدون کلسترول
۲ ق س روغن زیتون
نمک و فلفل به مقدار لازم

۱. عدس را با کمی نمک و آب بپزید اما نه تاحدی که له شود، بعد از پخت آن را آبکش کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.

۲. سیب‌زمینی و هویج پخته و نگینی خردشده را به عدس اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را هم پوست‌کنده رنده کنید و با جعفری به مواد داخل کاسه بیفزایید.

۳. حالا سس مایونز، گلپر، آب نارنج، نمک، فلفل و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه نمایید. پس از مزه‌دار شدن همه مواد، سالاد را سرو کنید.

یه‌جور دیگه

اگر برای درست کردن این سالاد عجله دارید به جای اینکه برای پخت عدس وقت صرف کنید از عدس کنسروی استفاده کنید.

به جای آب نارنج از سرکه یا آبلیمو هم می‌توانید استفاده کنید ولی برای حساسیت فصلی بهترین چاشنی ترش آب نارنج است چرا که علائم حساسیت را کاهش می‌دهد و در التیام التهابات ریوی موثر است.

به جای سس مایونز بی‌چربی از ماست پروبیوتیک هم می‌توانید استفاده کنید. ماست پروبیوتیک هم برای حساسیت فصلی مفید است.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *