فراشپز- کروسان میتواند یک میانوعده خوشمزه در کنار چای باشد. کروسان اصلی دستور پخت متفاوتی دارد و ما به دلیل افزایش سرعتعمل از خمیرهزارلا استفاده میکنیم.
کروسان میتواند یک میانوعده خوشمزه در کنار چای باشد. در ماه مبارک رمضان کروسان میتواند در وعده بعد از افطار در کنار چای حکم یک شیرینی خوشمزه و مقوی را داشته باشد.
کروسان اصلی دستور پخت متفاوتی دارد و ما به دلیل افزایش سرعتعمل از خمیر هزارلا استفاده میکنیم. این خمیر را میتوانید به صورت آماده در بیشتر سوپرمارکتها پیداکنید و سرعتعملتان را در پخت کروسان بالا ببرید.
مواد لازم برای تهیه کروسان با خمیر هزارلا
خمیر هزارلا: یک بسته
شکلات کاکائویی تختهای: به میزان لازم
زرده تخممرغ: یک عدد
کنجد: در صورت دلخواه
طرز تهیه کروسان با خمیر هزارلا
اجازه دهید خمیر هزارلا از حالت انجماد خارج شود و بعد رول آن را باز کنید. خمیر را تا انتها به شکل مثلثی برش بزنید. با قاشق روی هر کدام از خمیرهای مثلثی از مواد دلخواهتان بمالید.
میتوانید به جای شکلات کاکائویی بنماری شده (ذوبشده با بخار آب)، از شکلات شیری، شکلات صبحانه، نوتلا، شیره خرما و کرم کاکائوها استفاده کنید. از سمت قاعده مثلث، خمیر را رول کنید و در انتها روی آن مقداری زرده تخممرغ همزده و کنجد بزنید. کروسانها را در فر از قبلگرمشده در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
نکته۱: میتوانید با خمکردن رول کروسان قبل از پخت، شکلی جذاب و هلالی به آن بدهید.
نکته۲: اگر بخواهید رول خمیر هزارلا را به صورت منجمد بازکنید لایههای آن میشکند و مناسب پخت کروسان نیست.
منبع: خراسان