فراشپز- آب هویج به تنهایی آبمیوه ای سرشار از خاصیت است اما با افزودن زنجبیل و نعناع به معجونی خوش طعم و شفا بخش تبدیل می شود.

بهبود سلامت قلب و عروق، کمک به کاهش وزن و محافظت در برابر آنفلوانزا و سرماخوردگی از خواص مهم اسموتی آب هویج، زنجبیل و نعناع است. در ادامه طرز تهیه این اسموتی را بخوانید.

مواد لازم:

هویج: ۲ عدد

پرتقال: ۲ عدد

پودر زنجبیل تازه: نصف قاشق چای‌خوری

برگ نعناع: ۱۰۰ گرم

شکر یا عسل: ۲ قاشق غذاخوری

یخ: چند تکه

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

تعداد نفرات: ۳ نفر

روش تهیه:

۱. نعناع را به خوبی شسته و خرد کنید. سپس هویج را هم شسته و آب بگیرید.

۲. در ظرفی جداگانه پرتقال را آب بگیرید.

۳. آب هویج، پرتقال، پودر زنجبیل، برگ نعناع خرد شده را در مخلوط‌کن بریزید تا نوشیدنی یکدستی به‌دست بیاید.

۴. چند تکه یخ را با مقداری عسل یا شکر به نوشیدنی اضافه کرده و میل کنید.

نکته: این نوشیدنی را تازه مصرف کنید، چون اگر چند ساعت در یخچال بماند طعمش را از دست می‌دهد.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *