فراشپز- با استفاده از چنگال، تخم مرغ را به آرامی در یک لایه یکنواخت در اطراف ماهیتابه پخش کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و آن را با دسته آن به سمت بالا کج کنید و با استفاده از چنگال، املت را به آرامی روی خودش بغلتانید تا تقریبا از وسط تا شود. با استفاده از چنگال، املت را به لبه ماهیتابه فشار دهید. از چنگال برای تا زدن لبه‌های آویزان تخم مرغ به سمت بالا استفاده کنید و املت را ببندید.

املت فرانسوی یکی از انواع املت است که بسیار خوش‌طعم، خوش‌رنگ، مقوی و شیک‌تر از املت ساده است. فرانسوی‌ها به جای املت‌ گوجه یا نیمروی انگلیسی ترجیح می‌دهند یک نسخه‌ شیک‌تر و متفاوت‌تر از تخم‌مرغ را تهیه کنند. هم‌چنین یک روز خوب برای فرانسوی‌ها روزی است که با یک صبحانه‌ ساده مانند یک فنجان قهوه‌ خوب همراه با تست و مربا شروع شود. اما در آخر هفته، فرانسوی‌ها یک املت فرانسوی را به یک فنجان قهوه با تست و مربا ترجیح می‌دهند. شما هم می‌توانید این املت خوشمزه که سرشار از پروتئین و ویتامین است را درست کرده و یک صبحانه‌ مفصل میل کنید. در ادامه طرز تهیه املت فرانسوی را با جزییات مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه املت فرانسوی

سفیده‌ تخم‌مرغ ۵ عدد
زرده‌ تخم‌مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ قاشق سوپ‌خوری
بیکینگ‌پودر ۱ چهارم قاشق چای‌خوری
بیکن مرغ ۱/۴ پیمانه
پنیر‌موزارلا کاله ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه‌ املت فرانسوی

۱. مخلوط کردن تخم مرغ

در اولین مرحله از طرز تهیه املت فرانسوی، ابتدا در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ‌ها را با یک چنگال بزنید تا آخرین رد سفید با هم مخلوط شود. با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

۲. ریختن تخم مرغ در ماهیتابه

در یک تابه نچسب کره را ذوب کنید و روی حرارت ملایم بچرخانید تا کاملا ذوب شود و کف کند اما قهوه‌ای نشود. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و با چنگال سریع هم بزنید، در حالی که ماهیتابه را تکان می‌دهید حتما چنگال را دور تابه حرکت دهید و همانطور که تخم مرغ شکل می‌گیرد آن‌ها را از کف ماهیتابه بتراشید. به محض اینکه تخم‌مرغ‌ها خیلی نرم و خامه‌ای شدند، هم زدن را متوقف کنید.

۳. پخت نهایی املت

با استفاده از چنگال، تخم مرغ را به آرامی در یک لایه یکنواخت در اطراف ماهیتابه پخش کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و آن را با دسته آن به سمت بالا کج کنید و با استفاده از چنگال، املت را به آرامی روی خودش بغلتانید تا تقریبا از وسط تا شود. با استفاده از چنگال، املت را به لبه ماهیتابه فشار دهید. از چنگال برای تا زدن لبه‌های آویزان تخم مرغ به سمت بالا استفاده کنید و املت را ببندید.

در نهایت ماهیتابه را درست روی بشقاب نگه دارید و املت را روی آن برگردانید. باید به شکل بادامی باشد. اکنون املت را سرو کنید. (برای تهیه املت دیگر، تکه های تخم مرغ را از ماهیتابه پاک کنید و تکرار کنید.)

نکات تکمیلی برای تهیه املت فرانسوی

املت فرانسوی، یک صبحانه کلاسیک و محبوب است که با ترکیبی از تخم‌مرغ، پنیر و مواد دیگر تهیه می‌شود. اما برای تهیه یک املت فرانسوی بی‌نظیر، به چند نکته مهم باید توجه کنید. در ادامه شما را با فوت‌وفن‌های تهیه این صبحانه لذیذ آشنا می‌کنیم.

تنوع مواد املت فرانسوی

املت فرانسوی، یک بوم نقاشی است که شما با مواد دلخواه خود آن را رنگ‌آمیزی می‌کنید. بنابراین علاوه بر تخم‌مرغ و پنیر می‌توانید از مواد دیگری مانند انواع سبزیجات، گوشت و دیگر مواد برای تهیه این صبحانه استفاده کنید.

سبزیجات: قارچ، پیازچه، اسفناج، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی، ریحان و…
گوشت: بیکن، سوسیس، ژامبون، گوشت مرغ پخته‌شده و…
سایر مواد: سیب‌زمینی نگینی، پیاز کاراملی، پنیر فتا، زیتون، آووکادو و…

طرز تهیه املت فرانسوی در تابه

برای تهیه املت فرانسوی می‌توانید از تابه هم استفاده کنید. مقداری روغن یا کره داخل تابه بریزید و تابه را خوب چرب کنید. توجه داشته باشید که دیواره‌های تابه خوب چرب شود. مایع را داخل تابه بریزید و روی آن را با چنگال هم‌سطح کنید و برای آنکه مایع املت‌ فرانسوی به تابه نچسبد دسته‌ تابه را بگیرید و منظم تابه را جلو و عقب کنید.

تابه را به مدت یک دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید سپس با چنگال قسمت هایی از املت که پخته نشده است را جابه‌جا کنید تا روی املت بپزد. با برشته شدن زیر املت و پخته‌شدن روی آن، قطعا املت شما پخته شده است. تابه را کج کنید و نصف املت را روی نصفه‌ دیگر برگردانید. اگر دوست داشتید می‌توانید کمی پنیر موزارلا و بیکن‌مرغ لابه‌لا‌ی املت بریزید. املت را درون بشقاب مناسب سرو کنید.

انواع پنیر در املت فرانسوی

انتخاب انواع پنیر، یکی از مهم‌ترین مراحل تهیه املت فرانسوی است. پنیرهای نرم و آبکی مانند پنیر خامه‌ای، موزارلا و چدار، برای این املت مناسب هستند. البته می‌توانید از ترکیبی از پنیرها هم استفاده کنید تا طعم املت شما غنی‌تر شود.

بیکن، طعم‌آور املت فرانسوی

بیکن، طعم دودی و نمکی خاصی به املت فرانسوی می‌بخشد و می‌توانید برای تهیه این صبحانه از انواع بیکن استفاده کنید و برای ترد شدن بیکن، آن را در تابه بدون روغن تفت دهید تا چربی آن خارج شود.

میزان پخت و ادویه‌ها

املت فرانسوی باید به صورت نرم و لطیف پخته شود. برای این کار بعد از این که تابه را کمی چرب کردید، مخلوط تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و با استفاده از چنگال، تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید تا حالت یکدست پیدا کنند سپس مواد دیگر را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید.

یادتان باشد برای طعم‌دار کردن املت، از ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و آویشن استفاده کنید.

چه چیزهایی با املت فرانسوی سرو می‌شود؟

املت فرانسوی را می‌توانید به همراه نان تست، نان باگت، سالاد سبزیجات، میوه‌های تازه و یک فنجان قهوه یا چای سرو کنید.

تفاوت املت فرانسوی با سایر املت‌ها

املت فرانسوی، نسبت به سایر املت‌ها، با مواد متنوع‌تری تهیه می‌شود و طعم غنی‌تری دارد. همچنین، بافت املت فرانسوی نرم‌تر و لطیف‌تر است. اما اگر دوست دارید املت شما پف کند، می‌توانید کمی بکینگ پودر به آن اضافه کنید. برای یک صبحانه کامل‌تر هم می‌توانید املت فرانسوی را با سیب‌زمینی سرخ کرده یا پوره سیب‌زمینی سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *