فراشپز- هویج یکی از مواد غذایی محبوب برای تهیه انواع کیک، شیرینی و دسر است که بافت لطیف و رنگ جذابی به محصول نهایی می‌دهد. حلوای هویج هم یکی از دسرهای خوش‌طعم است که می‌توانید به راحتی در خانه بپزید.

حلوای هویج در کنار یک فنجان چای داغ، انتخاب خوبی به عنوان یک عصرانه پاییزی محسوب می‌شود.

نام: حلوای هویج

آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

پخت:۱۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۴ نفر

مواد لازم:

هویج: ۵ عدد

آرد سفید: یک لیوان

روغن مایع: نصف لیوان

شکر: نصف لیوان

گلاب‌: ۲ قاشق غذاخوری

پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱. هویج‌ها را پوست بگیرید و همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا هویج‌ها به‌طور کامل بپزند و آب موجود در قابلمه تبخیر شود. بعد هویج‌های پخته شده را پوره کنید و بگذارید تا سرد شود.

۲. آرد را در تابه‌ای مناسب الک کنید و روی حرارت تفت دهید. این کار را تا گرفته شدن بو و مزه خامی آرد ادامه دهید.

۳. روغن مایع را به آرد اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید تا کاملا یک‌دست شوند. پس از مخلوط شدن آرد و روغن، گلاب را به همراه شکر و پوره هویج به تابه اضافه کنید.

۴. در ادامه مواد حلوا را به‌صورت مداوم چند دقیقه هم بزنید تا همه مواد با هم کاملا ترکیب و یک‌دست شوند. تفت ‌دادن مواد را باید به اندازه‌ای ادامه دهید که حلوا از دیواره‌های تابه جدا و وسط آن جمع شود.

۵. وقتی حلوا وسط تابه جمع شد، می‌توانید آن را در قیف یک‌بار مصرف بریزید و با ماسوره دلخواه داخل قالب‌های کاپ‌کیک قیف بزنید یا به‌صورت یک‌جا در ظرف مناسب بریزید و به سلیقه خود تزیین کنید.

نکته: مراقب باشید آرد زیاد تفت داده نشود چون تغییر رنگ زیاد آن باعث بدرنگ و تلخ شدن حلوای‌تان می‌شود.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *