فراشپز- این غذا برای ناهار و شام، بهخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، گزینه مناسبی است.
اگر دوست دارید یک غذای مجلسی بدون گوشت و مرغ آماده کنید، دستور تهیه این بخش از آموزش آشپزی پیشنهاد فوق العادهای برای شماست. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.
مواد لازم لوبیا پلو بدون گوشت
دستور پخت لوبیا پلو بدون گوشت
ابتدا پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت داده و سرخش میکنیم.
لوبیا سبزهای خرد شده ره به آن اضافه میکنیم و چند دقیقهای تف میدهیم تا خامی لوبیاها گرفته شود.
حالا نوبت افزودن ادویهها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، ۸ الا ۱۰ دقیقه با مواد تفت میدهیم.
بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.
درب ظرف را گذاشته و حدود ۲ ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگتر شود.
برنج را هم خوب شسته و ۲ ساعت با آب نمک خیس میکنیم؛ در مرحله پخت ۵ دقیقه داخل آب جوش برنج را میپزیم و سپس آبکشش میکنیم.
حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه میکنیم.
در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک ساعت بپزد.
بعد از ۱ ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.
منبع: برترینها