فراشپز- کیک لیمو یکی از کیک های بسیار خوش عطر است که هنگام پخت عطرش تمام خانه را فرا میگیرد و شما میتوانید از این کیک برای پذیرایی از مهمانانتان هم استفاده کنید.

کیک لیمو از انواع کیک‌های خوش عطر و خوش طعم است که پخت آن با فرا رسیدن فصل بهار و تابستان رونق می‌گیرد. اگر می خواهید کیکی خوشمزه و خوش بو تهیه نمایید که عطرش کل فضای خانه را در بر گیرد، حتما این کیک را امتحان کنید. در ادامه این بخش نکاتی را برای تهیه کیک لیمو ارائه می کنیم که موجب خوشمزه تر شدن این کیک محبوب می شود.

در رنده پوست لیمو این نکته را لحاظ کنید

برای تهیه کیک لیمو شما باید پوست لیمو را رنده ریز کنید، در رنده کردن پوست لیمو به این نکته توجه نمایید که به هیچ عنوان نباید قسمت سفید رنگ رنده شود چون در این صورت مزه کیک تلخ خواهد شد.

سس لیمو تهیه نمایید

در برخی از رسپی ها برای خوشمزه تر شدن کیک لیمو روی آن قبل از میل کردن سس لیمو می ریزند. برای تهیه سس لیمو، یک پیمانه پودر قند را در یک کاسه ریخته و 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش را به آن بیافزایید و به صورت مرتب هم بزنید تا جایی که قوام پیدا کند، این سس را بر روی کیک بریزید و نوش جان بفرمایید.

مواد اولیه را به دمای محیط برسانید

برای درست کردن کیک لیم مواد اولیه را به دمای محیط برسانید، حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

آرد را الک کنید

برای تهیه کیک لیمو بهتر است آرد را چند بار الک کرده و سپس به باقی مواد بیافزایید تا مایه یکنواخت تری داشته باشید.

در تهیه کیک لیمو حواستان به هم زدن باشد

به دلیل اینکه مایعات کیک لیمو زیاد است، احتمال گلوله شدن آرد زیاد است پس آرد را به تدریج هم زده و بعد از اضافه کردن آرد، مواد را خیلی هم نزنید چون اینکار باعث میشود پف کیک از بین برود.

به دستور تهیه توجه کنید

برای تهیه کیک لیمو شما باید به دستور تهیه آن توجه نمایید و نکاتی را که در دستور تهیه ذکر شده به طور کامل انجام دهید.

به مقدار مواد لازم دقت کنید

دستورهای متنوعی برای کیک لیمو وجود دارند که مقدار مواد اولیه شان با یکدیگر متفاوت است، کم و زیاد کردن مواد لازم تهیه کیک لیمو سبب خراب شدن آن می شود. سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.

خامه ترش یا پنیر خامه ای بیافزایید

در برخی از رسپی های تهیه کیک لیمو، موادی چون خامه ترش یا پنیر خامه ای به کار رفته است، اگر می خواهید کیکتان بافت لطیفی داشته باشد، حتما از این دستورالعمل ها برای تهیه کیک لیمو استفاده نمایید.

از قالب میان تهی استفاده کنید

برای تهیه کیک لیمو بهتر است از قالب‌های میان تهی یا پاند کیک استفاده کنید، تهیه کیک در این قالب ها سبب می شود بافت کیک لیمو شما بهتر شود.

حواستان به دمای فر باشد

برای تهیه کیک لیمو باید درجه فر را طبق دستور کیک تنظیم نمایید، در دقایق اولیه تهیه کیک درب فر را باز و بسته نکنید و چون دمای فرها ممکن است متفاوت باشد، قبل از در آوردن کیک از درون فر، کیک را حتما چک کنید و اگر نیاز بود حدود ١٠ یا ٢٠ دقیقه (که این زمان در فرهای مختلف متغیر است) زمان دهید تا کیک پخته شود. یادتان باشد قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *