فراشپز- تارت و پای از انواع و شیرینی های محبوب در سراسر جهان هستند. مواد میانی این نوع کیک و شیرینی از انواع میوه ها تشکیل می شود.
پای کدو حلوایی از آن شیرینی هایی است که بعد از یک بار درست کردن، حتما مشتری اش می شوید و هر سال با آمدن فصل پاییز این پای را در خانه تهیه می کنید.
پای کدو حلوایی
تعداد نفرات: ۴ نفر
مدت زمان آمادهسازی: ۴۰ دقیقه
مواد لازم
آرد: یک و نیم لیوان
شکر: یک لیوان
پوره کدو حلوایی: یک سوم لیوان
ماست: یک دوم لیوان
روغن مایع:یک دوم لیوان
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
تخممرغ:۳ عدد
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
پودر دارچین و هل: هر کدام یک دوم قاشق چایخوری
مواد میانی شیرینی
پوره کدو حلوایی: نصف پیمانه
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
پودر هل:یک سوم قاشق چایخوری
پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه
برای تهیه مواد میانی، پوره کدو حلوایی را به همراه گردوی نیم کوب شده، پودر دارچین و پودر هل داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.
تخممرغ را به همراه شکر، وانیل، دارچین و هل داخل یک کاسه ریخته و با دور تند همزن به خوبی مخلوط کنید تا بافت مواد کشدار و سبک شود.
روغن، ماست و پوره کدو حلوایی را بهترتیب به مواد اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر را هم با یکدیگر ترکیب کرده روی مواد درون کاسه الک کرده و با لیسک مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شوند.
قالبهای مافین را با روغن چرب کنید و مایه شیرینی را تا نیمه قالب بریزید.
مقداری از مواد میانی را درون قالبها روی مایه شیرینی درون مافینها ریخته، سپس مابقی مایه شیرینی را روی مواد میانی بریزید.
قالبها را به مدت ۲۰ دقیقه درونفر قرار دهید تا شیرینیها بهطور کامل بپزند.
نکته: برای مواد میانی شیرینی میتوانید از خلال پسته، بادام یا چیپس هم استفاده کنید.
منبع: همشهری