با کمی خلاقیت می توان از تفاله هویج مربایی خوشمزه و پرخاصیت تهیه کرد که یک صبحانه و دسر خانگی و سالم را برای شما فراهم می کند.

مربای هویج از جمله مرباهایی است که هر 4 فصل سال میتوان آن را تهیه کرد و طرز تهیه آن مانند دیگر مرباها خیلی ساده است. شما برای تهیه “مربا با تفاله هویج” فقط به مقداری هویج، شکر، آب و دستور تهیه کاملی مثل رسپی این بخش از آموزش آشپزی  نیاز دارید تا یک مربای خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم مربا با تفاله هویج

هویج یک کیلو سیصد گرم
آب 5 پیمانه
شکر 6 پیمانه معادل 800 گرم
دانه هل 6 تا 7 عدد
خلال پسته و بادام 2 قاشق غذاخوری پر
لیموی تازه یک عدد
زعفران دم کرده به مقدار کافی

طرز تهیه مربا هویج خوشمزه مجلسی با تفاله هویج

هویج را پوست بکنید و سر و ته آن را ببرید و با رنده ریز رنده کنید.
هل را پوست بکنید و دانه های سیاه آن را جدا کنید.
ابتدا داخل قابلمه ای شکر و هویج را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا بجوشد.
در این حین دانه های هل را هم اضافه کنید تا عطرش به مشام برسد.
وقتی شهد به جوش آمد هویج رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
حرارت را کم کنید و بگذارید تا هویج به مدت یک ساعت بپزد.در نیمه های پخت به آن زعفران دم کرده را اضافه کنید تا هم طعم و هم رنگ مربا بهتر شود.
آب لیموی تازه را بگیرید و در 15 دقیقه آخر به همراه خلال پسته به مربای هویج اضافه کنید و بعد از قوام آمدن مربا، حرارت را خاموش کنید.
اجازه دهید تا مربا کاملا سرد شود و بعد داخل شیشه های مورد نظرتان بریزید.و در یخچال نگهداری کنید.

نکات پخت مربا تفاله هویج

بعد از سرد شدن مربا در صورت تمایل میتوانید دانه های هل را از مربا جدا کنید.
اگر هویج شیرین نبود و در مرحله پخت متوجه شدید مربا کم شیرین شده میتوانید 100 تا 200 گرم شکر را به مربای در حال پخت اضافه کنید.
هویج را میتوانید با رنده درشت و یا خلالی هم خرد کنید.
برای هم زدن مربا از قاشق های چوبی و یا پلاستیکی استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربا هویج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *