اگر طعم قهوه را دوست دارید حتما تیرامیسو را امتحان و آن را به دسر محبوبتان تبدیل کنید.

«من را بالا بکش» یا تیرامیسو نوعی دسر ایتالیایی است که چند سالی است بین ما ایرانی‌ها محبوبیت زیادی پیدا کرده است و در انواع کافه‌ها و قنادی‌ها به چشم می‌خورد. این دسر را اما در خانه هم می‌توان به راحتی درست کرد و از طعم آن لذت برد. اگر طعم قهوه را دوست دارید حتما تیرامیسو را امتحان و آن را به دسر محبوبتان تبدیل کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: نصف فنجان

قهوه: سه‌چهارم فنجان

پودر کاکائو: به مقدار کم

پنیر ماسکارپونه: ۴ پیمانه

شکلات تیره رنده‌شده: ۲ فنجان

بیسکوییت لیدی فینگر: ۱ بسته بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ۱۸۰ میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.

۲. سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.

۳. در کاسه ای بزرگ دیگر، ۴ زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی به‌دست بیاید، بزنید.

۴. به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.

۵. سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.

۶. یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آنها را با قهوه خیس کنید.

۷. روی بسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.

۸. سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آنها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.

۹. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند. البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

1 نظر

  • تیرامیسو, 1403-09-13 @ 4:45 ب.ظ پاسخ

    […] درست کردن این تیرامسیو پرتقالی خوشمزه ابتدا ۲ لیوان آب پرتقال را داخل یک […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *