پاییز و زمستان که می‌شود، کرمانی‌ها، ماهی چند بار هم که شده حتما آبگوشت می‌خورند، مهم‌ترین و فصلی‌ترین آبگوشتی هم که معمولا درست می‌کنند، همین آبگوشت چغندر است.

مواد لازم

۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی آبگوشتی
۱ عدد چغندر متوسط
۵۰ گرم نخود
۱ عدد پیاز کوچک
نمک و فلفل به میزان لازم
آلو یا گوجه برقانی به مقدار دلخواه
آبغوره یا غوره به مقدار دلخواه

۱. از شب قبل نخود را در کاسه‌ای ریخته رویش آب بریزید و چندین بار آب روی نخودها را عوض کنید.

۲. پیاز را پوست کنده بشویید و با گوشت و نخود در قابلمه حاوی آب ریخته و روی حرارت بگذارید. حدود نیم‌ساعت یا سه ربع که گذشت، وقت افزودن چغندر است.

۳.  چغندر را پوست گرفته و بشویید و به شکل دلخواه ریز خرد کنید و به آبگوشت بیفزایید. به دلخواه مقداری آلو یا گوجه برقانی اضافه کنید تا آبگوشت‌تان مزه‌دار شود.

۴.  نمک و فلفل را هم بیفزایید و بگذارید تا همه مواد با هم بجوشند و آبگوشت خوب جا بیفتد.

فوت‌وفن

این آبگوشت احتیاج به زردچوبه یا رب ندارد، چغندر (لبو) به این آبگوشت رنگ می‌دهد.

یه‌جور دیگه

در مرحله آخر آبگوشت را بچشید اگر طعم شیرین داشت، برای دو مزه شدن این غذا آب‌غوره یا غوره را هم اضافه کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *