فراشپز- میتوانید سبزیجات، سبزیها و چاشنیهای مورد علاقه خود را برای افزودن به آب سبزیجات خود انتخاب کنید تا دقیقاً مطابق با نیازها و ترجیحات شما باشد.
این آب سبزیجات همچنین یک غذای سالم و کم کالری است که میتوان آن را میل کرد یا به دستور العملهای دیگر اضافه کرد. کالری آب سبزیجات به دلیل ترکیبات موجود در آبگوشت بسیار کم است. این آبگوشت تقریباً ۴۰ کالری در هر وعده دارد.
میتوانید از آب سبزیجات در سوپها استفاده کنید، برای آب در هنگام پخت غلات مانند کینوا، عدس یا برنج یا حتی جرعه جرعه میل کنید.
این ماده همچنین یک ایده عالی در مورد نحوه استفاده از سبزیجات قبل از خراب شدن و یک راه آسان برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی است.
دستور تهیه آب سبزیجات
این آب سبزیجات خانگی با استفاده از سبزیجات تازه (و گاهی منجمد) و گیاهان معطر درست میشود.
مواد لازم
پیاز هر نوع پیازی ۲ عدد
هویج ۳ عدد
کرفس ۵ ساقه
سیر ۳ حبه
ضایعات سبزیجات منجمد ۲ فنجان
روغن زیتون فوق بکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
فلفل ۲ قاشق چایخوری
برگ بو ۲ عدد
سبزی تازه ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱۰ لیوان
طرز تهیه آب سبزیجات
با شستن تمام سبزیجات، جدا کردن پوست پیاز و خرد کردن تقریباً سبزیجات شروع کنید.
روغن زیتون، سبزیجات، ادویه و گیاهان را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کرده و روی حرارت متوسط حدود ۵ دقیقه تفت دهید.
طرز پخت آب سبزیجات
برای درست کردن آب سبزیجات میتوانید از سبزیهای دلخواه خود استفاده کنید.
آب را به قابلمه اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید، سپس آن را کم کنید تا بجوشد. تقریباً ۳۰ دقیقه به جوشیدن ادامه دهید.
اجازه دهید محتویات قابلمه کمی خنک شود قبل از اینکه سبزیجات و سبزیها را صاف کنید و ظرفی را در زیر صافی آب سبزیجات قرار بدهید.
نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید تا مزه دار شود و لذت ببرید!
نکتههایی برای تهیه آب سبزیجات
• میتوانید هر گونه سبزیجات یا ضایعات سبزیجاتی را که دوست دارید مانند کدو، تره فرنگی و … اضافه کنید.
• این آب سبزیجات تا ۵ روز در یخچال و تا ۳ ماه در فریزر در ظرف در بسته ماندگاری دارد.
نحوه استفاده از ضایعات سبزیجات برای تهیه آب سبزیجات
در طول پخت و پز روزانه من دوست دارم ضایعات سبزیجاتم را ذخیره کنم تا بتوانم بعداً از آنها برای تهیه این آب سبزیجات خانگی استفاده کنم!
من همیشه سبزیجاتم را قبل از آماده کردن، پوست کندن و … خوب میشویم تا خوب و تمیز باشند.
سپس پوست و تکههای هویج، انتهای کرفس و … را همراه با سبزیجات دیگر مانند کدو، تره فرنگی یا هر چیز دیگری که با آن میپزم ذخیره میکنم. اگر سبزیجاتی دارید که نزدیک به خراب شدنشان است آنها بشویید و داخل کیسه فریزر قرار بدهید و در فریزر نگهداری کنید و قبل از تهیه آب سبزیجات آنها را بیرون بیاورید.
منبع: بیتوته