فراشپز- کیکی یزدی جزو کیک‌های خوشمزه پر طرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مناسبت‌های مذهبی تهیه می‌شود. شیرینی که طعم خوشمزه و بی نظیرش باعث شده تا نه تنها برای بزرگ‌ترها جذاب باشد، بلکه میان وعده‌ای مناسب برای کودکان هم محسوب شود.

با فاطمه باقری، مدرس آشپزی با مراحل پخت کیک یزدی بیشتر آشنا شوید.

میان وعده‌هایی به شیرینی کیک یزدی

مدت زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم:

آرد سفید:۳۰۰ گرم

تخم مرغ :۳ عدد

شکر :۲۰۰ گرم

ماست غلیظ :۱۵۰ گرم

روغن مایع :۱۷۵ گرم

عسل:یک قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر :یک قاشق غذاخوری

پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری

گلاب:۳ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱: تخم مرغ‌ها را شکسته و در ظرف مناسبی با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند. سپس شکر، روغن مایع و ماست را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

۲: گلاب، هل و عسل را به ترتیب به مواد بیفزایید. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن به آرامی هم بزنید.

۳: مایع کیک را داخل قالب بریزید. برای ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده بگذارید تا کاملا پف کند.

۴: وقتی کیک‌ها پف کرد، درجه فر را کم کنید و به دمای ۱۸۰ درجه برسانید. ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا طلایی و پخته شوند.

نکته: اگر زمان آماده‌سازی مایه کیک و پخت آن زیاد باشد، اطراف کیک پف کرده و وسط آن پف نمی کند.

منبع:  همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *