فراشپز- سوپ قارچ کرمی نوعی روش ویژه برای طبخ سوپ قارچ است که بدون حبوبات و با شیر، قارچ، خامه و… تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ کرمی

قارچ: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۲ حبه

کره: ۵۰ گرم

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

شیر یا خامه: ۲ پیمانه

عصاره مرغ یا سبزیجات: ۱ پیمانه

جعفری تازه: به مقدار لازم (برای تزئین)

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ قارچ کرمی

آماده‌سازی مواد

پیاز و سیر را ریز خرد کنید.

قارچ‌ها را شسته و به صورت ورقه‌ای برش دهید.

جعفری را ریز خرد کنید.

تفت دادن مواد

کره را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم ذوب کنید.

پیاز و سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

قارچ‌های ورقه‌ای را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود و کمی سرخ شوند.

تهیه سس بشامل

آرد سفید را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱-۲ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

شیر یا خامه را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.

پخت سوپ

حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.

نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم اضافه کنید و هم بزنید.

میکس کردن سوپ (اختیاری)

اگر می‌خواهید سوپ شما کاملاً یکدست و کرمی شود، می‌توانید آن را با استفاده از یک مخلوط کن دستی یا برقی میکس کنید.

سرو

سوپ را در ظرف‌های مناسب بریزید و با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.

می‌توانید سوپ را با نان تست یا نان سیر سرو کنید.

نکات مهم جهت تهیه سوپ قارچ کرمی

برای طعم بهتر، می‌توانید از قارچ‌های مختلف مانند قارچ دکمه‌ای، قارچ شیتاکه یا قارچ پورتوبلو استفاده کنید.

برای غلیظ‌تر شدن سوپ، می‌توانید مقدار آرد را کمی افزایش دهید.

اگر می‌خواهید سوپ شما رژیمی‌تر باشد، می‌توانید از شیر کم‌چرب یا شیر بادام به جای خامه استفاده کنید.

اضافه کردن کمی آبلیمو یا آب نارنج در انتهای پخت، طعم سوپ را دلچسب‌تر می‌کند.

برای داشتن سوپی غلیظ‌تر میتوانید مقدار آرد را بیشتر کنید.

منبع: دلگرم

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *