فراشپز- املت پنیر نوعی املت خوشمزه است که از ترکیب تخم مرغ با پنیر پیتزا، فلفل دلمه‌ای و… تهیه می‌شود و برای وعده صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است.

به گزارش فرارو، صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی است که همه پزشکان و متخصصان تغذیه به آن تاکید کرده‌اند. مقدار کربوهیدرات و کالری‌ای که از صبحانه دریافت می‌کنید، انرژی لازم را برای انجام فعالیت‌هایی که در طول روز با آن‌ها سروکار دارید، فراهم می‌کند. وعده صبحانه معمولا شامل پنیر، کره، مربا، عسل، خامه و… است که روزانه سرو می‌شود؛ ولی صبحانه‌های گرم یا صبحانه‌هایی که شامل مواد غذایی بیشتری هستند، طرفداران خاص خود را دارند.

این مدل صبحانه به خصوص در هتل‌ها یا رستوران‌ها و کافه‌هایی که منوی مخصوص صبحانه دارند، سرو می‌شود. املت پنیر یکی از انواع املت‌ها است که از ترکیب پنیر پیتزا با تخم مرغ، سوسیس، فلفل دلمه‌ای، پیاز و… تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است. اگر دوست دارید این املت متفاوت را برای وعده صبحانه در منزل و با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد
پنیر پیتزا: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای: نصف ۱ عدد
سوسیس: ۲ عدد
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این املت پنیری خوشمزه ابتدا پیاز را پوست و به صورت نگینی خرد کنید. کمی روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و پیاز‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید. فلفل دلمه‌ای را به صورت خیلی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید تا نرم شود. سوسیس را هم به صورت خیلی ریز خرد کنید و به ترکیب پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و اجازه بدهید سوسیس سرخ شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به صورت یکدست مخلوط شود. حالا یک ماهی تابه گرد و نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید. کف ماهی تابه را با فرچه چرب کنید و بعد پنیر پیتزا را داخل ماهی تابه بریزید و پخش کنید.

صبر کنید پنیر با حرارت کم کاملا آب شود. حالا تخم مرغ‌های هم زده را روی پنیر آب شده بریزید و پخش کنید. اجازه بدهید تخم مرغ کمی خودش را بگیرد و تا هنوز شل است، ترکیب پیاز، فلفل دلمه‌ای و سوسیس را از یک طرف روی تخم مرغ بریزید. بعد از اینکه تخم مرغ بست، املت را به دو نیم دایره تقسیم کنید. حالا یک نیم دایره املت را از یک جهت و با کمک لیسک یا قاشق از ماهی تابه جدا کنید و روی نیم دایره دیگر برگردانید و لبه‌ها را روی هم فشار بدهید تا به هم بچسبند. حالا املت پنیر خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید روی آن را با گوجه گیلاسی، سس و خیارشور تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ برای درست کردن این املت حتما از ماهی تابه تفلون و نچسب استفاده کنید.

۲ـ برای خوشمزه‌تر شدن این املت می‌توانید از سوسیس دودی استفاده کنید، همچنین می‌توانید به جای سوسیس از ژامبون و یا مرغ پخته استفاده کنید.

۳ـ حتما وقتی تخم مرغ هنوز نیم‌پز است، مواد را روی تخم مرغ بریزید تا به تخم مرغ بچسبد و از املت بیرون نریزد.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *