آشپزی

این خوراکی بسیار سالم را حتماً در صبحانه خود بگنجانید

فراشپز- به توصیه یک متخصص تغذیه این ابرغذا باید جزوی دائمی از صبحانه همه افراد باشد. خوشبختانه این ماده غذایی معجزه آسا را می‌توان به بی‌شماری از صبحانه‌های دلخواه اضافه کرد و فوراً میزان مورد نیاز ویتامین‌ها و مواد مغذی بدن برای روز را افزایش داد.

به گزارش فرارو به نقل از هاف پست، از میوه و ماست گرفته تا املت پنیر، پنکیک بلوبری تا باقی مانده شام روز قبل، این روز‌ها هزار و یک گزینه برای صبحانه وجود دارد. تفاوت در این است که برخی از گزینه‌ها قطعاً غنی‌تر از مواد مغذی هستند؛ بنابراین انتخاب شماره ۱ یک متخصص تغذیه چه خواهد بود؟ و چگونه می‌توانیم اول صبح مواد مغذی بیشتری را وارد بدن خود کنیم، بدون اینکه لذیذ بودن را قربانی کنیم؟

این سوالی است که لیزا موسکوویتز، متخصص تغذیه و مدیر عامل گروه تغذیه نیویورک، پرسیده شده است. این متخصص دانه چیا را به عنوان بهترین خوراکی در صبحانه معرفی کرده است. دانه‌های چیا از گیاهی به همین نام از اعضای خانواده نعناعیان برداشت می‌شود. چیا یک ماده غذایی فوق العاده است، زیرا حاوی تمام خواص مثبت تغذیه‌ای، از فیبر و منیزیم گرفته تا ویتامین‌های ب و آهن، و مقدار کمی پروتئین است.

دانه‌های چیا همچنین حاوی اسید‌های چرب امگا ۳ هستند که به سلامت مغز و قلب کمک می‌کند و التهاب بدن را کاهش می‌دهد. موسکوویتز درباره خواص دانه چیا می‌گوید: «این ماده غذایی برای تنظیم سیستم گوارش عالی است، بنابراین برای افرادی که با یبوست دست و پنجه نرم می‌کنند، یک منبع عالی فیبر نامحلول و محلول است.»

در واقع، تنها یک وعده دانه چیا، معمولاً دو تا سه قاشق غذاخوری، تقریباً ۱۰ گرم فیبر ارائه می‌دهد که یک سوم مصرف روزانه توصیه شده برای اکثر افراد است. فیبر نه تنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند، بلکه مشخص شده است که خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های خطرناک از جمله بیماری قلبی، دیابت و برخی سرطان‌ها را نیز کاهش می‌دهد. دانه چیا را می‌توان به راحتی به صبحانه‌های مورد علاقه بی‌شماری اضافه کرد تا فواید تغذیه‌ای آنها را افزایش دهد.

موسکوویتز پیشنهاد می‌کند: «می‌توانید آنها را بر روی ماستتان بپاشید، می‌توانید آنها را در بلغور جو دوسرتان بریزید، حتی می‌توانید آنها را روی نان تست آووکادو، در تخم‌مرغ‌ها، در قهوه و یا حتی با یک لیوان آب مصرف کنید.» دانه‌های چیا را می‌توان در شیر بادام، شیر لبنی یا شیر جو دوسر خیس کرد و یک شب در یخچال گذاشت تا خواصش را چند برابر کنید.

با ایجاد تغییرات کوچک مانند افزودن دانه‌های چیا یا سایر غذا‌های سرشار از مواد مغذی مانند آجیل و میوه به صبحانه خود، می‌توانید بدون کنار گذاشتن غذا‌های مورد علاقه صبحگاهیتان، مواد مغذی بیشتری برای بدن خود تأمین کنید. موسکوویتز توصیه می‌کند: «نگران نباشید که چه چیزی را حذف کنید و فقط به این فکر کنید که چه چیز‌هایی را می‌توانید به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید.»

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پلو کرفس با مرغ، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

فراشپز- پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس،…

11 ساعت ago

طرز تهیه سوپ ماکارانی مخصوص روز‌های سرد پاییز

فراشپز- سوپ ماکارانی یکی از انواع سوپ‌های سبزیجات است که به جای حبوبات در آن…

11 ساعت ago

روش تهیه یک غذای پاییزی مجلسی با کدو

فراشپز- پاییز که از راه می‌رسد سروکله صیفی‌جاتی مثل کدو تنبل یا همان کدو حلوایی…

11 ساعت ago

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل + مواد لازم سس خوشمزه خانگی

فراشپز- ذرت مکزیکی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای خیابانی است که طعم بی‌نظیر و…

11 ساعت ago

طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی برای 4 نفر+ اندازه سبزی و گوشت

فراشپز- قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که تهیه‌ی آن کمی…

11 ساعت ago

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

1 روز ago