فراشپز- یکی از پایههای ثابت پذیرایی در ایام عید نوروز و اعیاد دیگر، شکلاتهای پذیرایی هستید که اگر بخواهیم کیفیت مرغوب آن را هنگام خرید ملاک قرار دهیم، باید هزینه قابل توجهی را صرف کنیم غافل از اینکه خودمان در منزل میتوانیم، خوشمزهترین شکلاتهای پذیرایی خانگی را با سادهترین مواد اولیه آماده و سرو کنیم. یکی از روشهای ساده و دستور تهیههای پرطرفدار این شکلات پذیراییهای عید و میهمانیها را در ادامه برایتان آوردهایم.
مواد لازم برای شکلات پذیرایی
شکلات تختهای ۲۰۰ گرم
گردوی خرد شده به میزان دلخواه
موز ۲ عدد
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
طرز تهیه شکلات پذیرایی با بیسکوئیت پتی بور
در مرحله اول و ابتدا بیسکویتها را با کمک دستگاه کاملا پودر کنید. میزان پودر و خرد کردن بیسکوییتها کاملا سلیقهای است و شما میتوانید بیسکوییتها را دانه درشتتر استفاده کنید.
بعد از اماده شدن بیسکوییت، با کمی گردوی خرد شده آنها را ترکیب کنید.
حالا موزهای پوست گرفته شده را با کمک پوره کن یا چنگال له کنید.
ترکیب بیسکویت پتی بور و گردو را به موزهای له شده آن اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.
با خمیر بدست آمده، گلولههای گردی اماده کرده و روی کاغذ روغنی بچینید.
در این مرحله از شکلاتی که با کمی آب جوش ترکیب و آب کردهاید استفاده میکنید.
خمیرهای گرد آماده شده را داخل شکلات آب شده ریخته و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
برای تزیین میتوانید از پودر پسته یا شکلات سفید هم استفاده کنید.
منبع: نمناک