فراشپز- یکی از انواع کوکی‌ها می‌باشد که به صورت رژیمی تهیه می‌شود و در آن از شکر کمتری استفاده شده. انتخاب‌های سالم‌تر سلامتی را شکل می‌دهند اگر شما همیشه از این کوکی‌های رژیمی و سالم استفاده کنید کمتر به سراغ شیرینی‌های خامه‌ای می‌روید این کوکی برای کسانی که در رژیم لاغری به سر می‌برند و یا ورزشکاران نیز بسیار مناسب است و مواد آن بی ضرر است و کالری کمتری دارد.

این کوکی بسیار طعم و مزه خوبی دارد و خیلی سریع تهیه می‌شود شما می‌توانید کوکی رژیمی را در فر یا سولاردم تهیه کنید. با طرز تهیه کوکی رژیمی بدون شکر با جو پرک و موز با ما همراه باشید.

مواد لازم

موز ۲ عدد

جو پرک ۲ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

پودر نارگیل ۱ ق غذا خوری

دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری

گردو ۲ قاشق غذا خوری

شکلات تلخ خرد شده ۱/۵ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوکی رژیمی

۱ مرحله اول: آماده سازی

ابتدا موز‌ها را پوست بگیرید و داخل کاسه بریزید و با پشت چنگال موز‌ها را له کنید و یا میتوانید برای له کردن موز‌ها از گوشتکوب برقی استفاده کنید. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا گرم شود. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.

۲ مرحله دوم: مخلوط کردن

جو پرک را به موز‌های له شده اضافه کنید و هم بزنید تا جو و موز با هم مخلوط شود سپس در ادامه تخم مرغ، پودر نارگیل، دارچین، گردو و شکلات‌های خرد شده را به مواد اضافه و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

۳ مرحله سوم: تهیه کوکی رژیمی با جو پرک

از مواد کوکی به اندازه گردو بر می‌داریم و در دست به آن شکل می‌دهیم و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته‌ایم می‌گذاریم و به همین ترتیب تمام کوکی‌ها را تهیه و با فاصله از هم داخل سینی می‌چینیم.

۴ مرحله چهارم: پخت کوکی رژیمی با جو

سینی فر را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا کوکی‌ها پخته شود سپس بعد از پختن به دلخواه می‌توانید گریل را روشن کنید تا سطح کوکی‌ها طلایی شود در انتها سینی را از فر خارج و بعد از خنک شدن از روی کاغذ روغنی جدا می‌کنیم به همین راحتی کوکی‌های رژیمی خوشمزه ما آماده شد نوش جان.

فوت و فن‌های دستور پخت کوکی رژیمی بدون شکر‌

می‌توانید به جای استفاده از شکلات تخته‌ای از شکلات چپیسی استفاده کنید ولی باید از شکلات چیپسی نسوز استفاده کنید.

به دلخواه می‌توانید از مغز‌های مختلف در تهیه این کوکی استفاده کنید.

طعم موز تلخی شکلات را می‌گیرد.

برای فر‌های برقی و توستر دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.

برای تهیه در سولاردم از دکمه کانوکشن استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *