فراشپز- سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند و در انواع برندهای مختلف هم می‌توانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را می‌توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی‌اش را حفظ کنیم.

مواد لازم برای سس خردل با سرکه:

دانه خردل سفید: ۱ ق سوپ‌خوری
سرکه: ۱ ق چای‌خوری
آب سرد: ۱ ق چای‌خوری
شکر: ۱ ق چای‌خوری
فلفل: به مقدار نیاز

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه ۱ قاشق سوپ‌خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.

۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.

مواد لازم برای سس خردل با خامه:

پودر خردل: ۲ ق سوپ‌خوری
خامه: ۴ ق سوپ‌خوری
آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه: نصف ق چای‌خوری
نمک: ۱/۴ ق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.

۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.

۳. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.

نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.

منبع: ایرنا

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

1 نظر

  • casino en ligne France, 1404-03-05 @ 6:25 ق.ظ پاسخ

    Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok.

    I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *