فراشپز- با وارد کردن برگ‌های چغندر به رژیم غذایی روزانه‌ی خود می‌توانید ویتامین c مورد نیاز بدنتون را تامین کنید. برگ‌های چغندر همچنین دارای بتاکاروتن بالایی هستند؛ و این گیاه غنی از آنتی اکسیدان هست در صورتی که مرتب استفاده شود خطر ابتلا به بیماری‌های زیادی را کاهش می‌دهد. از برگ چغندر به عنوان یک ماده غذایی در انواع غذا‌ها مانند سوپ‌ها، سالادها، و خوراک‌های مختلف استفاده می‌شود. این سبزی علاوه بر طعم لذیذ، به بهبود سلامت قلب، تقویت سیستم ایمنی و بهبود گوارش کمک می‌کند.

حالا این بار قرار است یک بورانی خوشمزه با برگ چغندر به شما یاد دهیم که فوق العاده خوشمزه و مقوی است و شما می‌توانید برای مهمانی‌ها خود تهیه کنید. با طرز تهیه بورانی برگ چغندر همراه ما باشید.

مواد لازم

برگ چغندر ۱ کیلوگرم

ماست چکیده ۴۰۰ گرم

سیر له شده ۲ ق غذا خوری

نمک ۱ قاشق غذا خوری (یا به میزان دلخواه)

فلفل سیاه کمی (اختیاری)

نعناع تازه خرد شده ۳ قاشق غذا خوری یا نعناع خشک به میزان دلخواه

طرز تهیه بورانی برگ چغندر

مرحله اول: آماده سازی برگ چغندر

ابتدا برگ‌های چغندر را خوب بشویید. سپس آنها را بخارپز کنید تا کاملا پخته شوند. می‌توانید داخل سبد بخارپز ریخته یا کمی خرد کنید و داخل تابه تفت دهید تا آب اضافه کشیده و کمی نرم شود. پس از پخت، برگ‌ها را ساطوری (ریز) کرده و اجازه دهید خنک شوند. به دلخواه می‌توانید با غذاساز یا گوشتکوب برقی میکس و پوره کنید.

 مرحله دوم: مخلوط کردن

سیر‌ها را پوست بگیرید و له یا رنده کنید. ماست چکیده را با سیر له شده ترکیب کنید. اگر ماست خیلی غلیظ بود، مقداری آب اضافه کنید تا به قوام دلخواه برسد. می‌توانید از دوغ محلی ترش نیز استفاده کنید.

مرحله سوم: تهیه بورانی برگ چغندر

برگ‌های چغندر پخته و خنک‌شده را به مخلوط ماست و سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا ترکیب شوند. نمک و در صورت تمایل فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و بچشید تا مزه دلخواه حاصل شود. در پایان، نعناع تازه خرد‌شده یا نعناع خشک را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن چند ساعت در یخچال قرار دهید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت بورانی برگ چغندر

ماست شل آب می‌اندازد و این بورانی را خوشمزه نمی‌کند.

به دلخواه می‌توانید از گردوی خرد شده نیز استفاده کنید.

در بعضی از رسپی از پیاز داغ برای تزیین استفاده می‌شود.

منبع: پارسی دی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *