فراشپز- ترافل خرما، یک نوع دسر و میان وعده خوشمزه و مقوی بوده که می‌توانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید. مواد اصلی در تهیه این دسر ترکیبی از خرما، شکلات، بیسکویت، گردو و خامه صبحانه می‌باشد که این دسر را بسیار مقوی و سالم قرار می‌دهد. برای تهیه ترافل خرما تنها لازم است که مواد اصلی را ترکیب کرده و در شکل‌های مختلف و مورد نظر آماده کنید. می‌توانید از هر نوع مغز و یا پودر نیز برای تزیین این دسر استفاده کرده و طعم آن خ بی نظیر کنید.

از دیگر انواع دسر‌ها و میان وعده‌های خوشمزه و مقوی می‌توان به تارت خرما و گردو، توپک خرما و سویق، رنگینک خرما، نان خرمایی، حلوا خرما، قیساوا، مشتک یزدی و… اشاره کرد.

مواد لازم

خرما: ۳۰۰ گرم

شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم

بیسکویت پتی بور: ۱۰ عدد

گردو خرد شده: ۴۰ گرم

خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری

گلاب: ۱ قاشق چایخوری

دارچین: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترافل خرما

ابتدا خرما‌ها را در یک کاسه با کمی آب خیس کنید.

سپس پوست و هسته خرما را جدا کنید.

بیسکویت‌ها را در میکسر ریخته و پودر کنید.

سپس خرما، گلاب، خامه و دارچین را در میکسر ریخته و مخلوط کنید.

شکلات تخته‌ای را به صورت بن ماری ذوب کنید.

از مایه ترافل خرما به اندازه گردو برداشته و شکل دهید.

سپس آن را به شکلات ذوب شده آغشته و بعد در گردو بغلتانید.

ترافل‌های خرمایی آماده شده را در ظرف سرو بچینید.

منبع: غذالند

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *