فراشپز- ترافل خرما، یک نوع دسر و میان وعده خوشمزه و مقوی بوده که میتوانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید. مواد اصلی در تهیه این دسر ترکیبی از خرما، شکلات، بیسکویت، گردو و خامه صبحانه میباشد که این دسر را بسیار مقوی و سالم قرار میدهد. برای تهیه ترافل خرما تنها لازم است که مواد اصلی را ترکیب کرده و در شکلهای مختلف و مورد نظر آماده کنید. میتوانید از هر نوع مغز و یا پودر نیز برای تزیین این دسر استفاده کرده و طعم آن خ بی نظیر کنید.
از دیگر انواع دسرها و میان وعدههای خوشمزه و مقوی میتوان به تارت خرما و گردو، توپک خرما و سویق، رنگینک خرما، نان خرمایی، حلوا خرما، قیساوا، مشتک یزدی و… اشاره کرد.
مواد لازم
خرما: ۳۰۰ گرم
شکلات تختهای: ۲۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور: ۱۰ عدد
گردو خرد شده: ۴۰ گرم
خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ترافل خرما
ابتدا خرماها را در یک کاسه با کمی آب خیس کنید.
سپس پوست و هسته خرما را جدا کنید.
بیسکویتها را در میکسر ریخته و پودر کنید.
سپس خرما، گلاب، خامه و دارچین را در میکسر ریخته و مخلوط کنید.
شکلات تختهای را به صورت بن ماری ذوب کنید.
از مایه ترافل خرما به اندازه گردو برداشته و شکل دهید.
سپس آن را به شکلات ذوب شده آغشته و بعد در گردو بغلتانید.
ترافلهای خرمایی آماده شده را در ظرف سرو بچینید.
منبع: غذالند