“ترشی ریز” یکی از ترشی های خوشمزه و مجلسی و باب دندون پیر و جوان هست و هر بیننده ای را به خودش جذب می کند.

مواد لازم برای ترشی ریز:

هویج:نیم کیلو
گل کلم:نیم کیلو
بادمجان:نیم کیلو
فلفل سبز (تند نباشد):250 گرم
خیار:نیم کیلو
سبزیجات معطر شامل(ترخون.مرزه.نعنا.جعفری.گشنیز.):یک کیلو
ادویه شامل(زردچوبه.نمک.ادویه کاری):2 قاشق سوپخوری
سرکه:به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی ریز:

تمامی سبزیجات و صیفی جات را پاک کنید و بشویید و پس از خشک شدن آنها را به ترتیب با دنده درشت و یا با غذا ساز چرخ کنید به طوری که له نشوند و دونه ها مشخص باشد.

ادویه ها را به همراه مقداری نمک و میزان مناسبی از سرکه مخلوط کنید و هم بزنید.

سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسب ترشی بریزید و سرکه ها را روی سبزیجات خرد شده بریزید تا ظرف پر شود.

سپس در ظرف را ببندید و چندین روز در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

نکات تکمیلی در مورد ترشی ریز

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *