فراشپز- برای تهیه پیاز ترشی بهتر است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در ۳۰ دقیقه می توانید درست کنید، سپس اجازه دهید ترشی جا بیفتد.

برای تهیه پیاز ترشی به مواد زیر نیاز داریم:

پیاز پوست کنده:۲ کیلو گرم
نعناع:۱ کیلو گرم
سیر:۵۰۰ گرم
سرکه:به مقدار لازم

طرز تهیه پیاز ترشی

نعناع را پاک کنید و بشویید و بعد خشک کنید. می توانید از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری نعناعی خشک هم استفاده کنید.

پوست سیر را هم بکنید و با نعناع تمیز شده چرخ کنید.

پیاز ها را هم پوست بگیرید و بعد از شستن اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.

بعد داخل یک شیشه یا ظرف خشک و تمیز پیاز ها را بریزید و لای پیازها مخلوطی از سیر و نعناع خرد شده را بریزید و روی آنها کمی نمک بریزید و این ردیف را تا پر شدن ظرف ادامه دهید.

سرکه را داخل ظرف بریزید طوری که روی پیاز ها را بگیرد. بعد در ظرف را ببندید و در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *