پیاز کاراملی یک چاشنی کنار غذاهاست که در انواع خورشت ها و ساندویچ ها استفاده می شود و طرز تهیه ساده ای دارد.

پیاز داغ کاراملی یکی از طعم دهنده های خوشمزه برای انواع غذاهای خانگی و فست فودی می باشد.طرز تهیه پیاز کاراملی با طرز تهیه پیاز داغ متفاوت است و طعم و مزه خوب و شیرینی دلپذیری دارد. دراین بخش طرز تهیه و ترفند کاراملی کردن پیاز در عرض یک ربع را آموزش داده ایم، برای اینکه همه فوت و فن و اصول کاراملی کردن پیاز را یاد بگیرید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

پیاز را سریع کاراملی کنید

برای تهیه پیاز کاراملی شما به پیاز، کره، روغن، سرکه بالزامیک نیاز دارد. با استفاده از روش زیر خیلی سریع پیازها را کاراملی کرده و در آشپزی از آن استفاده نمایید. طریقه کاملی کردن پیازها اینگونه است:

پیازها را پوست بگیرید و بشویید و خلالی کنید.
یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
مقداری روغن زیتون و کره به تابه بیافزایید.
پیاز‌هایورقه شده را با روغن زیتون و کره به مدت شش دقیقه تفت دهید.
پس از شفاف و نرم شدنپیازها،چاشنی‌های خود مانند نمک و چند قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را به تابه اضافه کنید.

نکات مهم تهیه پیاز کاراملی سریع

سرکه بالزامیک، پیاز‌ها را بیش‌تر نرم کرده و باعث پخته شدن آن شده و در عین حال به آن طعم شیرینی تندی می‌دهد.
شما برای پخت پیاز با سرکه بالزامیک می توانید از حرارت بالاتری استفاده می‌کنید و جای پختن آهسته با حرارت ملایم روی اجاق گاز حرارت را تا حد متوسط افزایش ‌دهید.

بهترین پیاز برای تهیه پیاز کاراملی

پیاز زرد بهترین نوع پیاز برای کاراملی کردن است، زیرا به طور طبیعی شیرین‌تر از پیاز سفید یا قرمز می‌باشد.

نحوه خرد کردن پیاز کاراملی

در تهیه پیاز کاراملی برش دادن پیاز بهتر است به صورت ورقه‌های یکنواخت و نسبتا نازک باشد، برش‌های پیاز با اندازه‌های متفاوت به طور یکنواخت پخته نمی‌شوند و شما را با مخلوطی از پیاز بیش از حد پخته شده و پیاز نیم پز باقی می‌گذارد.

تهیه پیاز کاراملی با شکر

افزودن شکر برای کاراملی کردن پیاز دلخواه و ضروری نیست. اگر دوست دارید، مزه پیاز کاراملی شما شیرین تر باشد، به آن کمی شکر اضافه کنید و باز خوب تفت دهید.

تهیه پیاز کاراملی با سرکه سیب

افزودن بالزامیک به پیاز باعث شیرینی پیاز می‌شود اما اگر می‌خواهید به شیرینی آن عمق بیش تری بدهید، می‌توانید از مخلوط بالزامیک و سرکه سیب استفاده کنید.

کاربرد پیاز کاراملی در آشپزی

پیاز‌های لعاب دار و کاراملی شده با بالزامیک ترکیبی شیرین و معطر برای طعم‌های قوی مانند پنیر و استیک هستند. هم چنین می‌توانید پیاز کاراملی شده را به ساندویچ پنیر کبابی اضافه کنید. پیاز‌های کاراملی به اندازه‌ای خوش طعم هستند که جزء اصلی یک شیرینی یا تارت می‌باشند. هم چنین می‌توانید آن‌ها را به عنوان چاشنی طعم دهنده به برنج یا عدس مورد استفاده قرار دهید.

روش نگهداری پیاز کاراملی

پیاز کاراملی را می توانید در یک ظرف دربسته و به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری پیاز کاراملی در فریزر، مقدار پیاز داغ مورد نیاز برای هر وعده را جدا بسته‌بندی کنید که لازم نباشد هر بار کل پیاز داغ فریزری را از فریزر خارج کنید.

زمان تهیه پیاز کاراملی

سرکه بالزامیک زمان پخت را کاهش می‌دهد و بسته به تعداد پیاز‌هایی که قصد دارید کاراملی کنید زمان پخت 15 تا 25 دقیقه به طول خواهد انجامید.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *