فراشپز- یکی از ته چینهای بسیار خوشمزه میباشد که شاید نامشن کمتر به گوش شما خورده باشد ولی بسیار خوشمزه و مجلسی میباشد. اگر از روز قبل برای شما مقداری قورمه سبزی مانده بهترین کار همین ته چین قورمه سبزی است که میتوانید با باقی مانده آن یک غذای جدید و خوشمزه تهیه کنید. ته چینها یکی از غذاهای سنتی ایرانی میباشند که کمتر کسی آن را دوست ندارد و شما با ترکیب این دو غذای خوشمزه یک غذای ابتکاری جدید تهیه میکنید.با آموزش طرز تهیه ته چین قورمه سبزی همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
ماست چکیده ۵ ق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
روغن مایع ۳ ق غذا حوری
قورمه سبزی به اندازه دلخواه
طرز تهیه ته چین قورمه سبزی
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا برنج را چندین بار بشورید و با مقداری نمک خیس کنید سپس اگر قورمه سبزی شما آب دارد بهتر است روی حرارت گذاشته تا چند جوش بزند و آب اضافی آن تبخیر شود. زعفران را بسابید و به همراه یخ بگذارید رنگ باز کند.
مرحله دوم: تهیه مایه ته چین
در ادامه ماست چکیده را به همراه تخم مرغ و زعفران و روغن مایع داخل کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا تخم مرغها از لختگی خارج شود نیاز به همزن برقی نیست با چنگال بزنید زیاد هم زدن تخم مرغ باعث گرفتن بوی زهم میشود.
مرحله سوم: جوشاندن برنج
برنج را روی حرارت و بر روی شعله متوسط قرار دهید و بگذارید تا به جوش بیاد و مدام کف روی برنج را بگیرید سپس برنج را باید دانتر از همیشه بردارید به طوری که اگر برنج را بین دو انگشت قرار دهید وسط برنج کمی سفتتر باشد سپس برنج را آبکش کنید.
مرحله چهارم: تهیه ته چین قورمه سبزی
برنج را داخل کاسه ته چین بریزید و با مواد تخم مرغی خوب مخلوط کنید و بعد قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن کف قابلمه بریزید و بگذارید تا روغن داغ شود سپس نیمی از برنج را داخل قابلمه ریخته و قورمه سبزی را در مرکز قابلمه بریزید به طوری که از دیوارها فاصله داشته باشد سپس مابقی برنج را ریخته و با کفگیر خوب سطح برنج را صاف کنید و ته چین را برای مدت ۵۰ دقیقه دم بگذارید تا طلایی شود سپس در انتها کمی کره روی ته چین قرار دهید و به همراه سالاد سرو کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت ته چین قورمه سبزی
قورمه سبزی حتما باید بدون آب باشد.
ماست نباید آبکی باشد و میتوانید به دلخواه از ماست ترش و یا شیرین استفاده کنید.
میتوانید به جای زعفران دم کرده از زعفران ساییده شده نیز استفاده کنید.
اگر ماست شما نمک دار است مقدار نمک برنج را کمتر بریزید.
منبع: پارسی دی