فراشپز- تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که به صورت لایهای با بیسکوییت مخصوص و کرم پنیر و خامه تهیه میشود. در تیرامیسو توت فرنگی از سس توت فرنگی و میوه توت فرنگی استفاده شده است. بیسکوییت مخصوص تیرامیسو، لیدی فینگر یا بیسکوییت انگشتی است، اما میتوان بیسکوییت پتی بور را نیز جایگزین آن کرد. تیرامیسو را در یک ظرف به صورت لایهای تهیه میکنند و در همان ظرف یا به صورت برشهایی کوچک سرو میکنند.
میتوان تیرامیسو را در ظرفهای کوچک به صورت یک نفره تهیه نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم تیرامیسوی توت فرنگی
زرده تخم مرغ ۴ عدد
شکر دو سوم لیوان
وانیل به مقدار لازم
پنیر ماسکارپونه ۲ بسته دویست گرمی
خامه ۱ بسته دویست گرمی
شکر ۳ قاشق غذا خوری
توت فرنگی به میزان لازم برای تزیین
لیدی فینگر ۱ بسته
پودر کاکائو برای تزیین
مواد لازم برای شربت توت فرنگی
توت فرنگی ۳۰۰ گرم
لیموی تازه ۱ عدد
شکر یک سوم لیوان
طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی
مرحله اول
برای تهیه تیرامیسوی خوشمزه و مخصوص با طعم توت فرنگی در ابتدای کار، زرده و سفیده را جدا کرده و زرده را درون یک کاسه میریزیم. در ادامه دو سوم لیوان شکر اضافه میکنیم. به خوبی مخلوط میکنیم تا شکر حل شود.
مرحله دوم
سپس کاسه را روی بخار کتری قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا پخته و کرمی بشود. بعد از روی حرارت برداشته و میگذاریم خنک شود. سپس وانیل اضافه میکنیم و با همزن میزنیم. توت فرنگی را به صورت ورقهای برش میدهیم.
مرحله سوم
نصف آن را برای تزیین کنار میگذاریم. نصف دیگر آن را داخل شربت استفاده میکنیم. برای تهیه شربت، چهار قاشق شکر و آبلیموی تازه را به توت فرنگیها اضافه میکنیم. سپس با گوشت کوب برقی یا دستی آن را له میکنیم.
مرحله چهارم
برای تهیه کرم تیرامیسو، پنیر ماسکارپونه را با لیسک بافت آن را باز میکنیم. سپس مخلوط زرده تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و کامل حل میکنیم. در یک کاسه دیگر، خامه و یک سوم لیوان شکر را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
سپس به کرم اضافه میکنیم و به صورت کامل مخلوط میکنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند. در ادامه کرم آماده شده داخل کیسه فریزر یا قیف یک با مصرف پر میکنیم. برای چیدمان ظرف، ردیف اول یک لایه کرم میریزیم.
مرحله ششم
توت فرنگی ورقهای را به دیواره ظرف میچسبانیم و سپس لیدی فینگرها را در شربت توت فرنگی میغلتانیم و روی کرم میچینیم. یک مقدار از شربت را روی آن میریزیم. سپس کرم را دوباره روی آن میریزیم و این کار را انقدر تکرار میکنیم تا مواد تمام شود.
مرحله هفتم
در این مرحله ردیف آخر باید کرم ریخته شود. تیرامیسو را درون یخچال قرار میدهیم و استراحت میدهیم تا سه چهار ساعت بماند و خودش را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و روی آن را با پودر کاکائو و توت فرنگی تزیین میکنیم.
منبع: چی شی