فراشپز- جایرو نوعی غذای یونانی است که عموما با گوشت و سبزیجات تهیه میشود، اما اینجا جایرو وگان را برایتان آوردهایم: طرز تهیه یک ناهار رژیمی شیک و بسیار خوشمزه.
مقدار کالری: 63 کیلوکالری برای هر نفر
مواد لازم:
250 گرم قارچ پورتوبلو نازک ورقه شده
برای مزهدار کردن قارچ:
سیر ریز خرد شده: 1.5 قاشق چایخوری
پونه کوهی:2 قاشق چایخوری
آویشن خشک: 2 قاشق چایخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
آب سبزیجات: 1 فنجان
برای سرو:
نان پیتا: 8 عدد
گوجهفرنگی ورقه شده: 2 عدد
پیاز قرمز خلال شده: 1/2 عدد
کاهو خرد شده: 2 فنجان
مواد مزهدار کردن را کاملا با هم مخلوط کنید و قارچهای ورقهشده را داخل مواد بریزید و بگذارید خوب مزه بگیرد. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. حالا سینی فر را آماده کنید و قارچهای مزهدار شده را ورقه ورقه داخل سینی بچینید و بگذارید تا زمانی که خوب پخته شود درون فر باقی بماند. بشقاب جایرو را با نان پیتایی که گرم و برش داده شده است، گوجهفرنگی، کاهو، پیاز و ورقههای قارچ پخته به زیبایی تزئین کنید و نوش جان.
حتی اگر جایرو را با مقداری سینه مرغ مزهدار و گریل شده هم درست کنید باز بسیار کمکالری و خوشمزه خواهد بود. حتما امتحان کنید.
منبع: تبرک