فراشپز- جایرو نوعی غذای یونانی است که عموما با گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود، اما اینجا جایرو وگان را برایتان آورده‌ایم: طرز تهیه یک ناهار رژیمی شیک و بسیار خوشمزه.

مقدار کالری: 63 کیلوکالری برای هر نفر

مواد لازم:

250 گرم قارچ پورتوبلو نازک ورقه شده

برای مزه‌دار کردن قارچ:

سیر ریز خرد شده: 1.5 قاشق چای‌‌خوری

پونه کوهی:2 قاشق چای‌خوری

آویشن خشک: 2 قاشق چای‌خوری

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

سس سویا: 2 قاشق غذاخوری

نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای‌خوری

آب سبزیجات: 1 فنجان

برای سرو:

نان پیتا: 8 عدد

گوجه‌فرنگی ورقه شده: 2 عدد

پیاز قرمز خلال شده: 1/2 عدد

کاهو خرد شده: 2 فنجان

مواد مز‌ه‌دار کردن را کاملا با هم مخلوط کنید و قارچ‌های ورقه‌شده را داخل مواد بریزید و بگذارید خوب مزه بگیرد. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حالا سینی فر را آماده کنید و قارچ‌های مزه‌دار شده را ورقه ورقه داخل سینی بچینید و بگذارید تا زمانی که خوب پخته شود درون فر باقی بماند. بشقاب جایرو را با نان پیتایی که گرم و برش داده شده است، گوجه‌فرنگی، کاهو، پیاز و ورقه‌های قارچ پخته به زیبایی تزئین کنید و نوش جان.

حتی اگر جایرو را با مقداری سینه مرغ مزه‌دار و گریل شده هم درست کنید باز بسیار کم‌کالری و خوشمزه خواهد بود. حتما امتحان کنید.

منبع: تبرک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *