آشپزی

جوجه کباب لبنانی با سس پرتقال؛ یک طعم متفاوت

فراشپز- جوجه کباب لبنانی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد. اگر از طعم جوجه کباب زعفرانی و ساده خسته شدید و می‌خواهید یک مرینت جدید را یاد بگیرید این غذا را تست کنید تا تبدیل به غذای همیشگی و هفتگی شما شود. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را داخل سرخکن بدون روغن یا داخل تابه رژیمی سرخ کنید. با طرز تهیه جوجه کباب لبنانی  همراه ما باشید.

مواد لازم

فیله‌ی مرغ ۵ عدد

زعفران دم کرده به مقدار لازم

آب پرتقال ۱/۲ لیوان

سس خردل و سس چیلی از هر کدام ۱ ق غذا خوری

رب گوجه ۱ ق غذا خوری

سیر تازه ۴ حبه

نعنا خشک ۱ ق چای خوری

ماست چکیده ۱.۵ ق غذا خوری

نمک و فلفل پودر پیاز و پودر سیر و پودر کره به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید فیله مرغ را به اندازه دلخواه برش بزنید و داخل ظرف درب دار بریزید. می‌توانید سینه مرغ را بدون استخوان کنید یا با استخوان این جوجه را تهیه کنید. زعفران را دم کنید تا خوشرنگ شود.

مرحله دوم: مرینت کردن

در ادامه باید همه مواد گفته شده را به فیله مرغ اضافه کنید و سیر‌ها را به صورت درسته پوست بگیرید و اضافه کنید و خوب با دست هم بزنید تا مواد به صورت یکنواخت هم بخورد و مرغ‌ها طعم دار شود و بعد درب ظرف را بسته و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید بهتر است برای طعم بهتر ۱ ق غذا خوری روغن زیتون روی مواد بریزید.

مرحله سوم: کباب کردن

سیخ‌های چوبی را از نیم ساعت قبل داخل آب قرار دهید. فلفل دلمه رنگی را نیز برش بزنید، شما می‌توانید از فلفل تند یا رنگی یا پیاز و دنبه بین کباب استفاده کنید. حالا مرغ مرینت شده را از یخچال خارج کنید و به سیخ بزنید و بین آن‌ها از فلفل استفاده کنید و داخل تابه رژیمی قرار دهید و هر دو طرف را کباب کنید یا می‌توانید در سرخ کن‌های رژیمی قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید تا پخته شود. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت جوجه کباب لبنانی

برای عطر و طعم بهتر می‌توانید کمی پودر انبه نیز استفاده کنید.

حدود ده دقیقه هر طرف جوجه‌ها گریل شود کافی می‌باشد و با حرارت متوسط رو یه بالا این کار و انجام دهید که مرغ آبدار باشد و سفت نشود.

اصلا به ترکیب مواد دست نزنید، زیرا مخلوط این مواد باهم خوشمزه می‌شود.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

چرا نباید برنج را دوباره گرم کنیم؟

فراشپز- برنج غذای پایه اغلب غذا‌ها و خورش‌ها و آش‌ها و انواع کوفته‌های ما ایرانی‌هاست…

3 ساعت ago

طرز تهیه کشمش پلو لاری با ماهی

فراشپز- کشمش پلو با ماهی یکی ازخوشمزه‌ترین غذا‌های محلی منطقه لارستان فارس است. برای آشنایی…

5 ساعت ago

دستور پخت پیتزای ماکارونی؛ از این ترکیب نمی‌توانید بگذرید

فراشپز- اگر هم عاشق ماکارونی باشید هم از چشیدن پنیر پیتزا لذت می‌برید، قطعا نمی‌توانید…

6 ساعت ago

طرز تهیه کیمچی؛ ترشی تند و تیز کُره‌ای‌ها

فراشپز- اگر از علاقه‌مندان فرهنگ و رسوم غذایی کره جنوبی باشید و به دیدن سریال‌های…

7 ساعت ago

دستور پخت چاتال؛ لقمه‌های محلی خوشمزه

فراشپز- “چاتال” لقمه‌های محلی برای عصرانه هستند. طرز تهیه این نان شیرینی را در فراشپز…

8 ساعت ago

نمک پتاسیم بهتر است یا نمک معمولی؟

فراشپز- دهه‌ها است که کم کردن مصرف نمک، بخشی از راهنمای تغذیه‌ای در سطح بین‌المللی…

9 ساعت ago