فراشپز- خورشت زرشک از جمله غذاهایی است که به علت دارا بودن زرشک مزهای ملس رو به ترش دارد و بیشتر افرادی که غذاهایی با طعم ترش را میپسندند میتوانند لذت یه غذای جدید را تجربه کنند.
مواد لازم:
گوشت مرغ (سینه خرد شده ۱ عدد)
لپه یک پیمانه
زرشک یک پیمانه
زعفران دم شده
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز بزرگ یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را در ظرف مناسب خرد کرده و سرخ میکنیم و به آن زردچوبه اضافه میکنیم. در مرحله بعدی بعد از سرخ شدن پیاز لپهها را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم کاملا به مدت یک ساعت یا یک ساعت و نیم بپزد.
بعد از پخته شدن لپهها، سینههای مرغ را که بصورت مکعبی خرد کرده ایم به غذا اضافه میکنیم و اجازه میدهیم نیم ساعت جا بیفتد.
در ظرفی دیگر ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت میدهیم و به مواد خورشت اضافه میکنیم.
بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی زعفران دم کرده و زرشکهای شسته شده را به قابلمه خورشت اضافه میکنیم.
نمک و فلفل غذا را اندازه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۴۰ دقیقه با حرارات بسیار پایین جا بیفتد.
وقتی خورشت به غلظت کافی رسید شعله را خاموش کرده و به همراه برنج زعفرانی سرو میکنیم.
منبع:وقت صبح