فراشپز- ترشی بادمجان شمالی یکی دیگر از انواع ترشیجات خوشمزهای است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه کرده و در کنار انواع غذاها سرو کنید. کسانی که عطر و طعم بادمجان را در ترشی دوست دارند، میتوانند آن را هم به شکل ترشی بادمجان شکم پر، هم به شکل لیته و هم به شکل ترشی بادمجان لقمهای درست کنند.
زمان آماده سازی: ۱ ساعت
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
ماندگاری: ۱ سال
مواد لازم
بادمجان: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۳ لیتر
نمک: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم
گلپر: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
ترشی بادمجان لقمهای
طرز تهیه
بادمجانها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس آنها را به اندازه لقمههای کوچک خرد کنید.
بادمجانهای خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و به آنها نمک اضافه کنید. بادمجانها را به مدت ۱ ساعت در نمک بخوابانید تا تلخی آنها گرفته شود.
پس از ۱ ساعت، بادمجانها را آبکش کنید و خشک کنید.
سرکه را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید. تا زمانی که سرکه به جوش آید، آن را هم بزنید.
پس از جوش آمدن سرکه، نمک، فلفل سیاه، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
بادمجانهای خرد شده را به سرکه اضافه کنید و اجازه دهید تا ترشی به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
بادمجان یکی از مواد غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که بسیاری از افراد به عنوان غذای رژیمی آن را مصرف مینمایند. در این مطلب قصد داریم درمورد کالری و…
پس از ۱۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید و پس از سرد شدن ترشی را در شیشههای تمیز و خشک بریزید.
درب شیشهها را محکم ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
نکاتی برای تهیه ترشی بادمجان لقمهای
برای اینکه ترشی بادمجان شما طعم بهتری داشته باشد، از بادمجانهای قلمی استفاده کنید.
اگر میخواهید ترشی شما تندتر شود، میتوانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.
میتوانید به ترشی بادمجان خود، سبزیجات دیگری مانند هویج، پیاز، سیر و فلفل دلمهای نیز اضافه کنید.
ترشی بادمجان را باید در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
منبع: دلگرم