فراشپز- سس سیر یکی از انواع سس‌های خوشمزه بین المللی است که با دستور‌ها و مواد متنوعی تهیه می‌شود. این سس خوشمزه اصالتا متعلق به کشور لبنان می‌باشد و به عنوان یک سس عربی – مدیترانه‌ای در سراسر دنیا شناخته می‌شود. این سس خوشمزه را می‌توانیم به همراه انواع غذا‌های سوخاری، فست فودی و استیک‌ها سرو کنیم.

اگر دوست ندارید از سسی استفاده کنید که حاوی تخم مرغ باشد می‌توانید این سس خوشمزه را انتخاب کنید، زیرا این سس خاص بدون استفاده از تخم مرغ درست می‌شود. از سس سیر علاوه بر غذا می‌توانیم برای انواع سالاد‌ها نیز استفاده کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سس سیر

سیر ۲۰ حبه

روغن مایع گیاهی ۵۰۰ میلی لیتر

فلفل سفید یک سوم قاشق چایخوری

آب لیمو ترش ۴ قاشق چایخوری

نمک یک سوم قاشق چایخوری

دستور تهیه سس سیر

مرحله اول

برای تهیه سس سیر لبنانی ابتدا سیر‌ها را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و داخل پارچ غذاساز می‌ریزیم و خرد شده تحویل می‌گیریم. لیمو ترش را می‌شوییم و از وسط نصف می‌کنیم و آب آن را داخل پیاله‌ای می‌گیریم.

مرحله دوم

سپس هسته‌های آن را خارج می‌کنیم و ۴ الی ۳ قاشق غذاخوری از آن را به سیر‌ها اضافه می‌کنیم و همین طور نمک و فلفل سفیده را نیز به مواد می‌افزاییم و نصف پیمانه روغن (آفتابگران) را نیز بلافاصله اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله دستگاه را روشن می‌کنیم تا مواد مخلوط شوند و خودشان را بگیرد. همان طور که دستگاه روشن است و مواد را مخلوط می‌کند باقی روغن را کم کم اضافه می‌کنیم تا سس ما قوام بگیرد و منسجم شود.

مرحله چهارم

این موضوع خیلی مهم است که روغن را کم کم اضافه کنیم، سس سیر آماده شده را در ظرفی می‌ریزیم و برای انواع سالاد‌ها ساندویج‌ها و یا حتی طعم دار کردن گوشت یا مرغ می‌توانیم از آن استفاده کنیم.

منبع: چی شی

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *