فراشپز- حلوا سنگ شکنو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که بافت و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا سنگ شکنو در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم حلوا سنگ شکنو
آرد گندم ۵۰۰ گرم
شیره انگور ۵۰۰ گرم
کنجد بو داده به مقدار کافی
طرز تهیه حلوا سنگ شکنو
مرحله اول
برای تهیه حلوا سنگ شکنو خوشمزه در ابتدای کار شیره انگور را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا گرم شده و بجوشد. حالا آرد را درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله دوم
در ادامه آرد را به خوبی تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شده و تغییر رنگ پیدا کند. زمانی که آرد به رنگ نخودی درآمد کنجد بو داده شده را به همراه شیره انگور به تابه اضافه کرده و با سرعت العمل بالا هم میزنیم.
مرحله سوم
زمانی که آرد و شیره انگور یکدست و یکنواخت شد، تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و حلوا را به صورت داغ ورز میدهیم تا کاملا منسجم شود. حالا مقدار زیادی از حلوا را برداشته و در دست به خوبی فشرده و منسجم میکنیم.
مرحله چهارم
حالا روی یک سینی مقداری روغن و کنجد ریخته و حلوا را روی آن قرار میدهیم و مجددا روی حلوا مقداری کنجد ریخته، سپس با دست یا وردنه پهن میکنیم. در ادامه اطراف ترک خورده حلوا را با دست صاف و یکدست میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله حلوا را به اندازه و فرم دلخواه برش زده و درون ظرف مورد نظرمان میچینیم، سپس به دلخواه با پودر پسته تزیین میکنیم. توجه داشته باشید رنگ و غلظت حلوا بستگی به سلیقه شما دارد. نوش جان.
منبع: چی شی